Celebs

Zoveel geld heeft Ryan Gosling verdiend met de Barbie film

ryan-gosling-barbie-salaris

Barbie VS Oppenheimer, het hele internet stond er mee vol. Het lijkt erop dat Barbie zonder enige twijfel de marketing wedstrijd heeft gewonnen. De straten kleurde roze en iedereen die wilde gaan, heeft de film inmiddels al gezien. Wij zijn wel benieuwd of deze populariteit ook goed wordt beloond. Zóveel hebben de hoofdrolspelers verdiend met de Barbie film.

Barbie film

Of je nu wel of niet met Barbie’s hebt gespeeld vroeger, íédereen wil de nieuwe Barbie film zien. In de hoofdrol hebben we Margot Robbie, de perfecte ‘stereotypical Barbie’. Wie nog steeds denkt dat de film alleen voor kinderen is, heeft het goed fout. De film laat alles zien wat er fout is in de wereld en hoe we dit met feminisme kunnen aanpakken. Het wordt op een grappige en luchtige manier gebracht, waardoor het heel fijn is om naar te kijken. Herkenbare momenten en niet te vergeten de prachtige sets en outfits. Alles is zó doordacht, daar hoort dan natuurlijk ook een stevig prijskaartje bij. De film heeft dan ook zo’n 145 miljoen dollar gekost! Dan mogen wij er vast vanuit gaan dat de hoofdrolspelers ook een stevig zakcentje hebben verdiend, toch? Dit is het salaris dat Ryan Gosling en Margot Robbie hebben verdiend voor de Barbie film.

View post on Instagram
 

Salaris Ryan Gosling

Je zou het niet denken, maar de Barbie film is niet waar Ryan Gosling zijn hoogste salaris voor heeft gekregen. Hij heeft een lange reeks aan goede films op zijn naam staan. Voornamelijk kennen we Gosling door The Notebook, La La Land en The Gray Man. Nu speelt hij een spraakmakende Ken in de nieuwe Barbie film en wij hadden geen betere kandidaat voor de job kunnen bedenken. Ondanks dat hij al een beetje aan de ‘oude’ kant is, straalt hij precies de juiste ‘Ken-ergy’ uit die de film nodig heeft. De 42-jarige acteur zit al 30 (!) jaar in het vak en heeft een geschatte waarde van wel 70 miljoen dollar.

Ryan verdiende met zijn rol Six in The Gray Man 20 miljoen dollar. Dat is niet niks! Voor La La Land was dit aanzienlijk minder en mocht hij ‘maar’ 8 miljoen op z’n rekening erbij schrijven. Door de enorme hype rondom de Barbie film hadden wij een hoog salaris voor Ryan Gosling ingeschat. Samen met zijn tegenspeelster Margot Robbie, verdienden zij beide 12,5 miljoen dollar voor hun spectaculaire acteerwerk. Niet zijn meest betaalde baantje dus, maar klagen mag hij zeker niet!

View post on Instagram
 

Lees ook: dit is het salaris van de meiden van K3.

Beeld: barbie