Celebs

Dit is het salaris van de meiden van K3

K3 optreden gaat mis

Vorig jaar heeft er op tv weer een grote zoektocht plaatsgevonden naar een nieuw K3-lid. Klaasje heeft besloten K3 te verlaten, dus zochten ze een opvolger. Dit keer mochten zowel meisjes als jongens zich opgeven. Uiteindelijk heeft Julia Boschman de finale gewonnen, en maakt K3 weer compleet. Maar wat verdienen de meiden van K3 eigenlijk? Spoiler: het is minder dan je denkt!

Dit is het salaris van Hanne, Marthe en Julia bij K3

Deel uitmaken van K3 is voor vele een grote droom. Voor Julia is die droom vorig jaar uitgekomen. Zij heeft de plaats van Klaasje ingenomen. Maar wist jij dat Julia van tevoren niet wist wat zij zou gaan verdienen? Je zou denken dat de meiden van K3 schatje hemeltje rijk zijn. Ze treden vaak op, verkopen merchandise, maken liedjes en zijn vaak te zien op tv. Toch blijkt het bedrag wat zij verdienen niet heel hoog te zijn.

Yvonne Coldeweijer

Rodelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft ooit ook auditie gedaan om toen het plaatsje van Kathleen in te nemen. Daarover heeft ze nog wel het één en ander te vertellen. In het seizoen waarin zij heeft meegedaan moesten de laatste 30 deelnemers een contract ondertekenen. In het contract stond toen dat ze een bedrag van 3200 euro bruto per maand zouden krijgen. Nou, dat is nog eens een tegenvaller voor een superster.

Lees ook
Miguel Wiels wilde K3-hit ‘Oya Lélé’ eigenlijk niet uitbrengen: ‘Ik voelde hem niet’

Contract ondertekening van Julia

In de tijd van Josje was het geldbedrag dus behoorlijk laag. In het afgelopen seizoen van K2 zoekt K3 hebben de laatste finalisten een contract moeten ondertekenen. In het contract stond dat ze verplicht vijf jaar in K3 moeten blijven. Ook was het niet eens duidelijk wat de kandidaten zouden verdienen. De bedragen waren namelijk met zwarte balkjes bedekt! Het is een beetje gek. Natuurlijk doe je het niet voor het geld, maar voor je droom om K3’tje te worden. Maar niet weten wat je gaat verdienen is een beetje raar.

Toch heeft Julia uiteindelijk het contract ondertekend, want anders had ze nu niet in K3 gezeten. Wij zijn stiekem toch wel een beetje benieuwd naar hoeveel zij nu nou écht verdient.

Bron: Man ManBeeld: instagram @hannecarry__