Travel

Dit roze hotel op Ibiza is perfect voor een vriendinnenvakantie

roze-hotel-ibiza

Zijn jij en je vriendinnen nog op zoek naar een leuke hotspot voor jullie vakantie? Dan hoeven jullie niet meer verder te zoeken. Op Ibiza kun je namelijk overnachten in een roze hotel! Wij weten al wat we voor onze volgende vakantie gaan boeken.

Roze hotel op Ibiza

Het roze hotel op Ibiza heet is Paradiso Ibiza Art Hotel en is een picture perfect hotel voor je volgende girls trip. Het hele hotel is roze ingericht, dat klinkt als een droom, toch? Je kan er zelfs een tattooshop vinden! Daarnaast is het hele hotel, van de receptie, tot de hotelkamers, tot het zwembad, compleet ingericht in hun geweldige, roze huisstijl.

Het only adults hotel heeft onder anderen een zwembad en heeft 4,5 sterren. Je kan dit hotel dus alleen bezoeken als je ouder bent dan achttien jaar. Het voordeel daarvan is wel dat je bij het zwembad niet gestoord wordt door schreeuwende kinderen 😉

Prijzen

Het hotel is niet bepaald goedkoop, maar je betaalt wel voor wat je krijgt. Als je een dagje gebruik wil maken van de faciliteiten kun je voor €60,- een dagkaart kopen. €10,- hiervan is voor de faciliteiten en handdoeken en de rest van het geld mag je opmaken aan het heerlijke eten en drinken.

Wil je ook overnachten? Dan betaal je in eind september – dus na het hoogseizoen – zo’n €630,- voor vier nachten. Als je een week wil blijven slapen kost dit ongeveer €1.000,-. Het kost wat, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug! Klik hier voor meer informatie.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: booking.com