News

Doen Love Island-Rowenna en Donny mee aan Temptation Island?

rowenna-en-donny

Het huidige seizoen van Temptation Island is alweer tot een einde gekomen. Dit seizoen vonden veel kijkers niet bepaald spannend, want er was te weinig sensatie. Zal Videoland daarom misschien weer met een VIPS-seizoen komen van die populaire programma? Dit Love Island koppel werd namelijk benaderd voor Temptation Island. Dat vertellen ze in een interview met VROUW Glossy.

Rowenna en Donny gevraagd voor Temptation Island

Hoewel Rowenna en Donny eerder al hebben meegedaan aan een datingprogramma op televisie, slaan ze Temptation Island toch liever over. “We zijn voor Temptation Island gevraagd, maar aan ons zouden ze niet de juiste kandidaten hebben. We zouden er samen fluitend doorheen komen”, vertelt Rowenna in een interview met VROUW Glossy.

Rowenna en Donny zijn al sinds 2021 een koppel en willen dan ook het liefst zoveel mogelijk samen zijn. Twee weken apart van elkaar is dus geen optie voor het stel. “Nu willen we graag samenwonen. We zijn eigenlijk elke dag wel bij elkaar. We zijn op zoek naar een plek waar we echt met z’n tweeën op de bank kunnen ploffen en van elkaar kunnen genieten”, laat Donny weten.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Niet alle meiden van Temptation zijn uitgenodigd voor bruiloft Iris en Mitch

Love Island-avontuur

In 2021 deden Rowenna en Donny mee aan het datingprogramma Love Island. Ze hebben dat seizoen helaas niet gewonnen, maar stonden wel samen met Job en Esmee, Loesje en Deniz en Nina en Paulo in de finale. “We verloren dan misschien de finale, uiteindelijk hebben we wel de hoofdprijs gewonnen”, aldus Donny.

“Wij vormen echt een team, we staan altijd klaar voor elkaar. Ro en ik vullen elkaar heel erg aan. Ik miste wat structuur in mijn leven, dat heeft zij me gegeven. Zelf ben ik iemand die met de dag leeft en ook echt van elke dag geniet. Die spontaniteit heb ik juist weer in haar leven gebracht.” Dat klinkt als een match made in heaven!

Beeld: instagram: @rowenna_vdl