Celebs

Romée van Zeeland onthult hoeveel geld ze verdient per maand

romee-van-zeeland-verdient-per-maand

Veel influencers praten niet graag over wat ze met hun werk verdienen. Maar Romée van Zeeland, die we kennen van het vorige seizoen Ex On The Beach, heeft daar minder moeite mee. In een interview met RUMAG vertelt de influencer hoeveel zij per maand verdient.

Romée van Zeeland

Romée heeft in het verleden met meerdere realityprogramma’s meegedaan. Zo deed ze in 2020 mee als verleidster aan Temptation Island. Hierin was het haar gelukt om Zach helemaal gek te maken. Later hebben we de blondine zien stralen in het spraakmakende programma Ex On The Beach. Hier kwam zij het strand opgelopen voor haar ex Luca. De blondine heeft voor flink wat drama en ophef gezorgd in de villa. Door haar deelname aan al deze programma’s heeft ze ook aardig wat volgers erbij gekregen op social media. De cijfertjes bleven maar groeien en zij besloot haar werk hiervan te maken. Maar hoeveel verdient Romée van Zeeland per maand?

Inkomen

Door alle programma’s heeft Romée van Zeeland er dus veel volgers bijgekregen op haar socials. En Doordat zij zoveel volgers heeft, kan zij ook enorm veel geld verdienen met campagnes. In een interview met RUMAG vertelt ze hier alles over. “Mijn grootste samenwerking is Fashion Nova. Dat is een Amerikaans bedrijf, die hebben zelf 22 miljoen volgers of zo.” René vraagt aan Romée wat ze daar per maand voor krijgt. “Rond de €10.000”, vertelt Romée. WOW!

Dit zijn niet de enige inkomsten van de realityster. Zij verkoopt namelijk ook nog foto’s van zichzelf op een ander platform. Hier verdient zij ook absoluut niet slecht mee. René vraagt zich af hoeveel ze met alles bij elkaar verdient per maand. Romée reageert daar op: “Als ik een gemiddeld pak, zal ik €30.000 zeggen.” Maar dat is nog niet eens het hoogste bedrag wat zij heeft verdiend per maand. “In de zomer had ik volgens mij echt bijna €57.000” De blondine heeft hiervan zelfs haar eigen huis kunnen kopen. Wij wensen Romée veel succes met de verhuizing en hopen haar nog eens te zien in een ander leuk programma.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @romeeeeyy

Must reads 👀