Celebs

Wil je zien! Zo zag model Romee Strijd er vroeger uit

romee-strijd-vroeger

Romee Strijd doet het momenteel even rustig aan. Het model heeft onlangs namelijk bekend gemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Wij zijn heel benieuwd hoe haar kindje er uit gaat zien. Als ze net zo knap is als haar moeder vroeger, dan moet dit helemaal goed komen!

Zo zag Romee Strijd er vroeger uit

Op Instagram heeft Romee ooit een kiekje gedeeld uit de oude doos. En zó zag Romee Strijd er vroeger uit!

Terug in de tijd

Romee was nog maar dertien jaar oud toen ze werd gescout als model. Ondertussen is Romee een van de grootste topmodellen van de wereld. Ze loopt shows voor merken als Burberry, Louis Vuitton en natuurlijk ook Victoria’s Secret. Daar mocht ze zelfs als een van de angels over de catwalk lopen!

Natuurlijk deelt Romee als model veel foto’s van zichzelf op social media. Maar soms deelt ze ook ander soort foto’s, zoals foto’s uit de oude doos. Deze foto is inmiddels alweer tien jaar geleden gemaakt. Romee was toen veertien jaar oud.

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

“I said yes!”

Romee is in 2018 in het geheim getrouwd met haar grote liefde Laurens van Leeuwen. Dit deden ze toen voor praktische redenen. Nu in 2022 heeft Laurens Romee ‘echt’ ten huwelijk gevraagd. “I said yes!”, liet het model toentertijd weten op Instagram. Wanneer dit huwelijk plaats zal vinden is nog niet bekend.

Lees ook
Dit is alles over de man van Romee Strijd: Laurens van Leeuwen

Zwanger van tweede kindje

In 2020 zijn Romee en Laurens ouders geworden van hun prachtige dochtertje Mint. Romee heeft al vaker laten weten dat ze het moederschap soms best pittig vindt. Zo vertelde ze dat ze zich erg irriteert aan de rommel in huis en dat ze daardoor soms zelfs in tranen uitbarst! Maar ze kan zich alvast gaan voorbereiden op nog meer rommel, want Romee is zwanger van haar tweede kindje.

Beeld: instagram @romeestrijd

Must reads 👀