News

Baby nieuws: Robin Martens bevallen van tweede kindje

Robin-bevallen-tweede-kindje

Op Instagram hebben Robin Martens en haar lover Benjamin goed nieuws gedeeld. Ze laten namelijk weten dat Robin is bevallen van hun tweede kindje.

Robin Martens

Robin is een danseres, zanger, actrice en model. Ze is vooral bekend van de populaire soap Goede Tijden, Slechten Tijden. Benjamin is een muziekartiest en werd vooral bekend door zijn samenwerking met GIGI. De twee hebben elkaar ontmoet in een strandtent waar Benjamin werkte en ze zijn inmiddels alweer bijna vier jaar samen.

Tweede kindje

Op het Instagram-account Instagram van Robin en Benjamin was te zien dat ze hun tweede zoontje welkom heten. Robin is erg actief op social media en zo liet ze ook al eerder zwangerschapsfoto’s zien. Op 9 september was de tijd daar, hun zoontje Jafaní is geboren. “Dit gevoel is opnieuw onbeschrijfelijk. De liefde die je voelt als je kindje geboren wordt is zo ontzettend bijzonder. Wij zijn nu een gezin met 2 kindjes en ik ben daar ongelofelijk blij mee en trots op”, laat Robin weten onder haar Instagram post. De naam Jafaní kom je niet overal tegen, maar het heeft wel een hele mooie betekenis. Zijn naam betekent namelijk, the beautiful one.

Jafaní

Jafaní is natuurlijk niet het enige kindje van Robin en Benjamin. Robin schrijft ook nog een lief bericht naar de grote zus van Jafaní. “Lieve Makéna, je bent zo megalief en ook voor je broertje. Ik ben zo dankbaar voor zo een leuk knuffelig lief blij meisje als jij in mijn leven. Mama is megatrots op jou en ik zal er altijd voor je zijn als je toch even moet wennen dat je nu ineens grote zus bent geworden”. Superlief al deze berichtjes voor haar kinderen. Wij wensen Robin en Benjamin heel veel geluk toe met hun gezinnetje.

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @robinmartensofficial