Celebs

Robin Martens bijt van zich af na kritiek onder zwangerschapsfoto

robin-martens

Actrice Robin Martens is weer zwanger en daar maakt ze geen geheim van. Op social media zien we regelmatig dat ze haar groeiende babybelly showt, maar helaas krijgt Robin hier helaas ook negatieve reacties op. Daarom bijt de actrice nu flink van zich af.

Robin Martens

Onlangs deelde Robin Martens een foto op Instagram waar ze haar groeiende babybelly liet zien. Deze heeft ze nu weer opnieuw geplaatst in haar Instagram Stories. Want ze wilde toch even reageren op de vervelende opmerking die iemand onder de foto had geplaatst. “Te dik helaas”, is er in de comments te lezen. En Robin bijt daarom nu flink van zich af.

‘Wil je iemand kwetsen?’

In de Instagram Story is te lezen dat ze eigenlijk eerst niet wilde reageren op deze opmerking, maar nu zoveel negatieve reacties krijgt, dat ze toch even van zich af wilde bijten. “Ten eerste, wat is te dik… wat maakt het nou uit of iemand te dun of te dik is”, begint de actrice haar verhaal. “Met zo een opmerking, terwijl je duidelijk ziet dat ik zwanger ben, wil je iemand een negatief gevoel geven of iemand kwetsen?”

Lees ook:
WOW! Jessie Jazz Vuijk showt babybuik in lingerie op Instagram

Negatieve opmerkingen

Maar daar is het volgens de actrice nog niet mee gezegd. “Ten tweede, alles wat jij vindt boeit mij niet zoveel”, gaat ze verder. “Ik ken jou niet, ik post deze foto niet voor jou, want je volgt mij niet eens. En ten derde, ‘helaas???’, ik vraag niet om gekeurd te worden en helaas voor jou!” Robin laat duidelijk weten dat ze klaar is met deze negatieve opmerkingen en eindigt haar bericht dan ook met een klein grapje: “Ik ga weer paaseieren eten, bye bye.”

Beeld: instagram: @robinmartensofficial