Lifestyle

Wil je hebben: Action verkoopt de perfecte dupe van Rituals huisparfum

rituals-huisparfum-action

Een van onze favoriete merken is Rituals. We zijn dan ook verslaafd aan de heerlijke luxe geuren en de luxe verzorgingsproducten die ze in hun assortiment hebben. Helaas is onze portemonnee het daar alleen niet helemaal mee eens. De producten kunnen namelijk nogal aan de prijzige kant zijn. Gelukkig heeft Action daar nu iets op bedacht. Zij verkopen een geweldige dupe van de huisparfum van Rituals.

Huisparfum Rituals dupe

Het huisparfum van Rituals zorgt ervoor dat je huis de hele dag door lekker fris ruikt. Maar helaas is deze toch wel aan de prijzige kant, omdat je er €26,90 voor mag neerleggen. Maar gelukkig heeft Action daar een oplossing voor bedacht. Ze verkopen nu namelijk twee soorten huisparfum in hun Living Luxury lijn: de Tiger’s eye en de Emerald. En deze kosten je dus maar €2. Een behoorlijk verschil! En volgens TikTokker @iammisskaur ruikt de Emerald huisparfum naar musk met een lichte houtgeur, net zoals die van Rituals, dus.

View post on TikTok

Action

De geur zou niet precies even sterk zijn als die van Action, maar voor dat geld hadden we dat ook wel verwacht. Je zult ook merken dat je hem vaker gebruikt en er minder moeite mee hebt om een nieuwe te kopen als hij op is, aangezien deze zo goedkoop is. Dat is met een fles van bijna €27 wel even een ander verhaal. Ren daarom snel naar Action en scoor deze geweldige Rituals dupe.

View post on TikTok

Lees ook:
Kruidvat verkoopt nu dé perfect rituals dupe douchegel

Rituals Dupes

Het is overigens ook niet de eerste keer dat Action Rituals dupes in de schappen heeft liggen. Eerder ging deze autoparfum van Action al viral op TikTok, omdat deze precies hetzelfde zou ruiken als die van Rituals, maar dan een stuk goedkoper. En dat is natuurlijk iets waar wij Nederlanders blij van worden. Ook de geurstokjes die precies leken op die van Rituals was een groot succes van Action. Wacht daarom vooral niet te lang om je Rituals dupes in huis te halen, want OP=OP!