Lifestyle

Je kunt met deze boot barbecueën met je vrienden terwijl je vaart

varen-boot-barbecueen

De zomer staat op ons te wachten en wij vinden het heerlijk om nu al leuke activiteiten te bedenken voor wanneer het zonnetje schijnt. Bij dit bedrijf kan je een boot huren met al je vrienden om tijdens het varen te barbecueën. Hoe leuk is dat!?!

Viral op TikTok

Als je de meerderheid van de dag op TikTok te vinden bent, heb je deze video vast wel voorbij zien komen. Het bedrijf BBQ-Betuwe heeft haar deuren weer geopend en verwelkomt al haar gasten om deze zomer met een boot te varen terwijl je aan het barbecueën bent. Deze unieke ervaring kan je beleven met wel 6 tot 10 personen. Klinkt als muziek in de oren als je je besties wil verrassen of met je familie een keer iets bijzonders wil doen. Toen wij de TikTok zagen, waren we direct verkocht. En niet alleen ons lijkt het een superleuk idee om tijdens de zomerdagen te doen, want met één miljoen views hebben ze er vast nog meer fans bijgekregen.

Nu ben je vast en zeker enorm benieuwd wat jij en je besties moeten neerleggen voor een middagje, wij zochten het voor je uit!

View post on TikTok

Lees ook:
Floaten met je hond? Het kan deze zomer met deze drijfbare tool

Barbecueën tijdens het varen

Door deze vondst op TikTok waren wij dolenthousiast geworden en zijn wij als de wiedeweerga naar de website gegaan. Als jij met je vrienden en vriendinnen tijdens het varen op de boot wil barbecueën, dan heb je keuze uit vijf arrangementen. Van het standaard bbq-menu en de deluxe versie, tot aan vegetarisch en halal. Vanaf €49,99 per persoon kan je dit ritje boeken. Hier zit een volledig verzorgd menu bij, inclusief drie drankjes naar keuze en natuurlijk een bootje met een grill erop.

Het bootje is niet alleen groot genoeg om je hele vriendgroep op kwijt te kunnen, maar hij is ook nog eens elektrisch. Zo heb je geen last van herrie en kan je ultiem genieten van de omgeving en het gezelschap. De opstapplaats is in Enspijk en is makkelijk met de auto te bereiken, want je kan opstappen langs de snelweg.

Naast dat het leuk is om met je vrienden een rondje te varen, kan je ook een teambuilding ervan maken. Op de site wordt het ook aangeboden om met collega’s of werknemers op pad te gaan. Is een keer wat anders dan de vrijmibo ;-).

Bron: BBQ-BetuweBeeld: instagram @bbqbetuwe