News

Wedding-bells! René en Annebel delen details over bruiloft

rene-annebel-bruiloft

Annebel Visscher en René Spoelstra zijn al een tijdje verloofd. René vroeg Annebel namelijk ten huwelijk in de laatste aflevering van Temptation Island. Het koppel deelt nu al een paar details over de bruiloft.

René en Annebel

René en Annebel deden in 2022 mee aan het programma Temptation Island om hun relatie op de proef te stellen. Gelukkig heeft koppel heeft de ultieme relatietest doorstaan en in de laatste uitzending vroeg René zijn vriendin Annebel zelfs ten huwelijk. So cute! René en Annebel zijn nu inmiddels al een tijdje verloofd en vertellen in een interview met Shownieuws meer details over de bruiloft.

Bruiloft plannen

Annebel en René zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor hun bruiloft. “We zijn druk aan het nadenken wat we precies willen gaan doen”, laat de Echte Meisjes In De Jungle-deelnemster in een interview met Shownieuws. “Maar we willen in ieder geval groots uitpakken. Ik ben ten huwelijk gevraagd op de Dominicaanse Republiek, dus het moet wel wat spectaculairder worden dan dat.” René zal dus flink zijn best moeten doen!

Lees ook:
Kijkers EMIDJ zijn geshockeerd over Annebel haar uiterlijk

Groot feest

Ook vertelt Annebel dat ze graag in een hele grote prinsessenjurk wil trouwen met heel veel glitters. René gaf ook al aan dat het waarschijnlijk een meerdaags huwelijk gaat worden.”We gaan sowieso een heel groot feest doen voor iedereen die we kennen en de trouwerij zelf zal zijn met de mensen die dichtbij ons staan. Dus het zal denk ik wel meerdere dagen worden ja, het kan best wel lang duren.” De datum en de locatie zijn dus nog niet bekend, maar wij zijn heel benieuwd naar de bruiloft van het Temptation koppel.

Beeld: Instagram: @annebelvisscher

Must reads 👀