Celebs

Wait whut?! Hebben Love Islands Jotti en Cas relatieproblemen?

jotti-cas-relatieproblemen

Trouble in paradise? Winnaars Jotti en Cas van Love Island hebben volgens geruchten relatieproblemen. Volgens juicechannels staat de relatie van Jotti en Cas op het punt om op de klippen te lopen. 

Winnaars Love Island

Jotti en Cas zijn het perfect voorbeeld van liefde op het eerste gezicht. Jotti vond geen van de mannen uit de Love Island villa bij haar passen. Ze was op zoek naar een echte man, en geen van de Islanders voldeed aan haar eisen. Toen kwam Cas de villa binnen lopen. Het was meteen raak. De twee leerden elkaar steeds beter kennen en op een gegeven moment konden ze niet meer zonder elkaar. Tijdens een mooie date besloot Cas dé vraag te stellen, of Jotti een relatie aan wilde gaan. Jotti zei vol overtuiging ja, en vanaf dat moment waren de twee onafscheidelijk. De kijkers thuis waren ook weg van de twee, en het koppel werd dan ook de winnaars van Love Island.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Jotti uit Love Island had eerder een relatie met déze bekende Nederlander

Trouble?

In Nederland aangekomen zijn Jotti en Cas nog steeds samen. Op Instagram posten ze dan ook regelmatig samen schattige couple pics. Maar volgens geruchten zit de vork toch anders in de steel. @Reality_fbi op Instagram, zegt dat Cas aandacht zoekt bij andere vrouwen. Of dit echt waar is, weten we nog niet. Het juicekanaal plaatst een oproep aan alle meiden die te maken hebben gehad met Cas en zijn geflirt. Nog even afwachten of het echt zo is dus. Laten we hopen dat het alleen een roddel is. Het stel heeft zelf nog niet gereageerd op deze beweringen. Hebben Jotti en Cas echt relatieproblemen? Time will tell!

Beeld: Instagram: @cas.hooijer