Lifestyle

Aan deze zes dingen kan je merken dat jouw relatie serieus wordt

relatie-serieus

Als jij een serieuze relatie hebt, herken je deze dingen misschien wel. Na een aantal maanden merk jij dat het spannende eraf is. Dat is helemaal niet erg, dat jullie je op-en-top op jullie gemak bij elkaar voelen kan leiden tot superleuke gewoontes en rituelen.

Aan deze zes dingen kan je merken dat jouw relatie serieus wordt

Heb je een nieuwe relatie en herken jij een van deze dingen? Dan kan jouw nieuwe relatie nog wel eens uitbloeien tot een serieuze relatie!

Eigen gewoontes

Als jullie veel samen zijn kan het niet anders dat jullie je eigen gewoontes krijgen. Je neemt die van elkaar over of er ontstaan vanzelf eigen. Hij weet bijvoorbeeld precies wat je wil drinken als je aankomt, jij kriebelt door zijn haar als jullie jullie serie kijken en als jullie gaan slapen wil hij graag de kleine lepel zijn.

Heel erg comfortabel

Op een gegeven moment kom je op een punt in je relatie waarop jullie je wel heul comfortabel bij elkaar voelen. Elkaars puisten uitknijpen en boeren laten horen er dan gewoon bij! Om jouw gesnurk maakt hij je belachelijk en jij haat op zijn morning breathe. Je benen scheren vind jij ook iets minder belangrijk… Ondanks alles vinden jullie elkaar nog even leuk. Yay!

Je begrijpt de ander zonder woorden

Hoe serieuzer de relatie, hoe beter jullie elkaar begrijpen. Hij kan aan jou zien wanneer het tijd is om naar huis te gaan en aan hem zie je meteen dat je dat jurkje toch maar niet moet kopen…

Lees ook:
7 x net aan het daten versus al jarenlang een relatie

Je viert de feestdagen samen

Dat jullie elkaar zien met de feestdagen is ook echt een goed teken! Kerstavond, Kerst, oud en nieuw, verjaardagen, Pasen tot aan National Boyfriend Day! Elke feestdag zijn jullie samen. Je feestdagen vier je immers het liefst met de mensen waar je het meest om geeft.

Mee naar oma

De familie ontmoeten is al een heel ding, maar als jullie echt een serieuze relatie hebben heb jij als het goed is de oma al ontmoet. Oma’s zijn heul belangrijk in de familie, dus als jij bent goedgekeurd zit je echt gebakken!

Als je in zijn huis durft te poepen

We hebben de beste voor het laatst bewaard. We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat je helemaal opgezwollen thuiskomt na een logeerpartij bij je lover. Poepen in zijn huis is nog echt een no go! Dat jullie dat bij elkaars huis doen is een echt teken van liefde.

Beeld: pinterest