Beauty

Trend-alert! Red velvet haar is dé nieuwe haartrend voor déze lente

Red velvet haar trend

Dé nieuwe haartrend voor deze lente is het red velvet haar. Een opvallende coupe die je misschien wel bij je volgende kappersbezoek wil laten zien! Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze nieuwe haartrend.

Red velvet haar

Ieder seizoen start met nieuwe beautytrends en déze lente draait het allemaal om het maken van een statement met gedurfde en opwindende nieuwe looks. Ook de nieuwe haartrends doen hier aan mee. We kennen allemaal wel de gewone kleuren zoals bruin, blond en zwart. Maar dit seizoen komt er een nieuwe, opvallende haarkleur. Red velvet is dé nieuwe kleur en is de perfecte manier om een gedurfde entree te maken in het nieuwe seizoen.

Rode kleur

De rode kleur is niet alleen een mooie manier om flair aan je haar toe te voegen, maar het creëert ook schaduw. Omdat het rode haar een blauwe tint heeft, kan deze kleur dimensie en diepte aan je haar toevoegen, waardoor het er voller en volumineuzer uitziet.

Hoewel een hele bos rood haar in het begin misschien overweldigend lijkt, valt het niet te ontkennen dat deze tint net zo zoet is als het dessert waar het naar vernoemd is. Dus als je op zoek bent naar een gedurfde kleur die er toch elegant en luxueus uitziet, moet je rood fluwelen haar overwegen.

Als je op zoek bent naar een compleet nieuwe look, kun je altijd kiezen voor een korter kapsel. Omdat het roodfluwelen haar een aantrekkelijke look is, kun je het combineren met elke haarlengte.

Lees ook: 
Trend-alert! De ‘Retro Chop’ is dé nieuwe haartrend van dit moment

Disney-prinses

Als klein meisje was je er waarschijnlijk al fan van. Iedereen houdt van de zeemermin-look. Er is geen betere manier om mee te doen met deze trend dan je laten inspireren door ieders favoriete Disney-prinses, Ariel. Het is een verbluffende manier om een magische en sprookjesachtige look in je dagelijks leven te creëren. De rode tint van deze look laat je er uitzien als een echte Disney-prinses. Dus waar wachten jullie nog op ladies, boek maar vast een kappersafspraak!

Beeld: Pinterest