Food

Recept! Zó maak je deze overheerlijke kroket tosti

kroket-tosti

Kan jij ook altijd zo moeilijk kiezen tussen een broodje kroket en een tosti? Dan hebben we nu goed nieuws! Er bestaan nu namelijk een kroket tosti. Ga jij deze ook proberen?

Kroket tosti

De kroket tosti is het recept voor de echte kroket lovers! De combinatie van kroket met een knapperige tosti is echt onweerstaanbaar. Dit lekkere gerecht van Uit Paulines Keuken wil je echt proberen! Voor vier personen kan je een heerlijk hapje op tafel zetten, met wie ga jij deze kroket tosti maken?

Ingrediënten

  • 8 sneetjes brood
  • 8 plakjes belegen kaas
  • 4 kroketten
  • 6 tl grove mosterd
  • 3 el mayonaise

Lees ook:
Vreemde combinatie! Er bestaat nu een krokettentaart

Aan de slag!

Als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, dan kan je eindelijk beginnen! Veel uitleg heeft dit gerecht niet nodig, want het is namelijk in een hand omdraai gemaakt. Als eerste moet je de kroketten gaan voorbereiden, dat kan in de frituur, oven of in de airfryer. In de tussentijd pak je een sneetje brood en smeer daar een beetje mosterd of mayonaise op. Als de kroket goed goudbruin gebakken is, dan leg je de kroket op het sneetje met saus, als extra topping kan je er ook nog een plakje kaas op leggen. Pak nog een sneetje en leg dat er bovenop, zodat het een tosti wordt. Leg je broodje in een tosti-ijzer en laat de kaas lekker smelten. En voilà! Je kroket tosti is helemaal klaar en ready om gegeten te worden. Proef samen met je vriendinnen dit heerlijke gerecht en geniet van de lekkere smaken ;-)!

View post on Instagram
 

Beeld: lekker en simpel gerechten