Food

Recept: dit is hoe je een heerlijke Big Mac Wrap maakt

big-mac-wrap

Het liefst eten we dagelijks bij de McDonald's, maar we hebben niet altijd het geld, de tijd of zin om naar er naartoe te gaan. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing! Met dit recept kan je een heerlijke Big Mac Wrap voortaan gewoon thuis maken. 

Big Mac Wrap

Dat wij niet vies zijn van een bezoekje aan de McDonald’s weten jullie inmiddels wel, maar toch hebben we niet altijd het geld, de tijd of zin om in de rij te staan of iets te laten bezorgen om vervolgens een koude maaltijd naar binnen te werken. Om voortaan wel vanuit huis te kunnen genieten van een heerlijke Big Mac hebben we het perfecte recept gevonden. Met dank aan Dianne a.k.a. de Kliekjesqueen kunnen we die heerlijke Big Mac gewoon thuis maken, maar dan gezonder en goedkoper.

Lees ook:
Dit zijn de lekkerste eiwitrijke lunch recepten om thuis te maken

Zo maak je ‘m

We snappen het helemaal, jij wil dit recept meteen uitproberen en wacht maar tot je ziet hoe makkelijk het is! En dat is niet alles, het is namelijk ook super goedkoop én er zitten minder calorieën in, omdat je een wrap gebruikt in plaats van de drie broodjes. Alleen maar voordelen dus! Bekijk hieronder de video om te zien welke ingrediënten je allemaal nodig hebt om deze heerlijke Big Mac Wrap zelf te maken.

View post on TikTok