Fashion

Pull&Bear heeft de leukste feestcollectie van 2023

pull&bear-feestcollectie-2023

Dress to impress! Een levensmotto die we bij de Girlscene-redactie graag opvolgen. Maak een onvergetelijke indruk op de schoonfamilie en wees het middelpunt van je volgende kerstdiner met de meiden. Wacht niet langer en race naar Pull&Bear voor de allerleukste party outfits.

Party season

December is de allerdrukste tijd van het jaar. Naast Sinterklaas, Kerstmis en de jaarwisselingen, moet je ook nog eens tijd vrijmaken voor alle verjaardagen. Elk jaar staat de agenda weer bomvol! We vieren de feestdagen eerst met onze eigen familie, dan nog langs de schoonfamilie (als je een lover hebt) en we mogen onze vrienden en vriendinnen niet vergeten. Derde kerstdag is bijna een must geworden, als je al je tijd eerlijk wil verdelen. Je moet heel wat organisatie skills hebben om dit goed te laten verlopen, maar dat is nog niet alles! Wat dacht je van de juiste outfits voor al die brunches, diners en feestjes? Schiet niet in de stress, want bij deze winkel hebben ze alles in huis wat je nodig hebt. Van een casual glitter jeans, tot aan een over de top kerstjurk. We hebben het natuurlijk over de nieuwste feestcollectie van Pull&Bear. Haast je, want na al de Black Friday aanbiedingen zal er niet veel overblijven.

Pull&Bear feestcollectie 2023

Eindeloos scrollen op Instagram kan vaak nog iets goeds opleveren! Zo kwamen we het profiel van influencer en stijlicoon Maria tegen. Zij showt hieronder haar favoriete outfits van de feestcollectie van Pull&Bear aan haar volgers. En wij zijn er helemaal weg van! Pull&Bear staat niet bij iedereen bekend als favoriete kledingwinkel, maar daar maken zij deze kerst verandering in. De lange glitterjurken die voorbij komen zijn stunning! Niet alleen leuk om tijdens de feestdagen te dragen, maar ook als je een extravagant evenement op de planning hebt staan. Een tijdloos item dat altijd wel van pas kunt komen. Niet té extreem en toch opvallend genoeg om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Ook de eerste twee jurken zullen goed in de smaak vallen. Royal blue is (naast felrood) dé trendkleur van dit moment. Deze kleur straalt luxe uit en past bijna bij elke haar- en huidskleur. Ga je liever voor de modieuze eerste jurk of stap je uit je comfortzone en kies je de kortere partydress?

Voor iedereen die niet zo graag met blote benen de deur uitgaat, is er genoeg moois op de website te vinden. Ze bieden de tofste uitgaanstopjes aan, de coolste shiny spijkerbroeken en classic pantalons. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Wij weten wel waar onze kerstbonus naar toe gaat dit najaar 😉

View post on Instagram