Films & Series

Zien! Déze man heeft het hart van Diego veroverd in Prince Charming

prince-charming-winnaar

De grote finale van Prince Charming is vandaag op Videoland verschenen en de winnaar is eindelijk bekend! Wil jij weten wie het hart heeft veroverd van Diego? Lees dan snel verder!

Prince Charming

Voordat Diego de winnaar van Prince Charming bekroonde, ging hij eerst met de twee finalisten op ‘dreamdate’. Deze dates duren beide 24 uur en zijn voorzien van alle luxe en gemakken. Als eerste mag Cyrano op date met Diego. En dat begon niet bepaald subtiel. Wanneer Diego zijn koffer opentrekt vliegen de condooms door de kamer. Whoops! De heren kunnen er gelukkig wel samen om lachen. Tijdens de date kunnen de twee niet van elkaar afblijven en zoenen ze tot in de laten uurtjes. Op het laatste shot is er zelfs vuurwerk te zien. Is dat een subtiele hint?

Terwijl Diego en Cyrano elkaar alle hoeken van de kamer laten zien, zit Joey in zijn eentje in de Prince Charming-villa. Gelukkig hoeft hij niet lang meer te wachten totdat hijzelf aan de beurt is om Diego nog voor de laatste keer te overtuigen van zijn liefde. De date start op een boot en het duurt wederom niet lang tot de twee aan het kussen zijn. Diego kan het niet laten om enkele zorgen uit te spreken over de closeness van Cyrano en Joey. Joey stelt zijn prins gerust en zegt dat hij hier alleen voor Diego zit. Later in de date erkent Diego zelfs dat hij ‘een beetje verliefd begint te worden op Joey’. Oeh la la!

Gekwetst

Wanneer Joey met zijn hoofd in de wolken terugkeert in de villa, heeft hij iets te zeggen tegen Cyrano. De twee finalisten zijn door het seizoen heen close geworden en zien elkaar als goede vrienden, maar daar horen ook duidelijke afspraken bij. Joey vertelt dat hij een zuigzoen had opgemerkt bij Diego. “En die kan natuurlijk maar van één iemand zijn. Terwijl we hadden afgesproken om niets met elkaar te delen dat de ander zou kunnen kwetsen.” Een zuigzoen is een overduidelijk een markering om een boodschap aan iemand te geven. “Mijn vertrouwen in Cyrano heeft daardoor wel een deukje opgelopen.”

Lees ook:
Diego doet onthulling over spannende nacht in Prince Charming

De winnaar

Nadat beide heren zichzelf hebben kunnen bewijzen aan Diego als potentiële lover, is het ein-de-lijk tijd voor de ontknoping! Hij geeft aan dat het een lastige beslissing is geweest, maar dat hij naar zijn hart heeft geluisterd. Diego heeft, zoals je misschien wel dacht, voor Joey gekozen! “Jij bent de rots die ik nodig heb. Ik denk echt de liefde te hebben gevonden in Prince Charming. Bij jou, Joey”, zegt Diego tegen zijn nieuwe liefde. In de volgende aflevering zien we of de winnaar van Prince Charming nog steeds happy in love is met Diego! Wij zijn benieuwd 😉

View post on Instagram
 
Beeld: Videoland

Must reads 👀