Beauty

Say what? Op deze gekke plekken moet je parfum spuiten

parfum-spuiten-plekken

We houden er allemaal van om lekker te ruiken naar onze favoriete parfum, toch? Het vervelende is alleen dat parfum zo snel kan vervagen. Wist je dat dat in de meeste gevallen ligt aan dat het op de verkeerde plekken wordt gespoten! Je moet parfum dus eigenlijk op andere plekken spuiten; en het zijn plekken die wij niet hadden verwacht!

Spuit je parfum op deze gekke plekken zodat het de hele dag blijft hangen

Niks is zo irritant als een parfum die vervaagt. Dat is vanaf nu verleden tijd, als je het op deze plekken spuit!

Bewegende, warme huid

We spuiten parfum meestal op onze polsen en in onze nek. Dit doen we omdat dit de warmste plekken op ons lichaam zijn, waardoor de parfum beter blijft hangen. Maar je pols en nek zijn natuurlijk niet de enige warme plekken op je lichaam. Daarbij parfum blijft ook nog eens beter hangen op bewegende huid, en zoals je waarschijnlijk wel snapt, beweegt de huid op je pols of in je nek niet echt. Maar op welke plekken kun je je parfum dan het beste spuiten?

Gekke plekken

Deze plekken zijn misschien wel een beetje gekke plekken, maar op die manier blijft je parfum wel de hele dag hangen! En dat is uiteindelijk het doel, toch? Goed, de warme, bewegende plekken waar je parfum op wil spuiten zijn je knieholtes, je armholtes, de binnenkant van je ellebogen en achter je oren. Oké, achter je oren is natuurlijk niet echt een bewegende plek. Maar hier blijft het wel de hele dag hangen! Dit is namelijk een lekker warm plekje, plus de wind komt er veel moeilijker bij. Spuit je daar je parfum, zul je de hele dag onweerstaanbaar ruiken!

Bron: Man ManBeeld: pinterest