Love

5 plekken waar jij de meeste kans hebt om liefde te vinden

plekken meeste kans liefde

Wij vrouwen ervaren de liefde het liefst net zoals in een romantische film. Helaas is dit soms te mooi om waar te zijn en zijn we druk op zoek naar onze toekomstige lover op verschillende dating-apps. En als je dan eindelijk een date hebt gevonden, blijkt hij of zij er toch anders uit te zien in het echt. Hoe fijn zou het zijn om de liefde van je leven gewoon op straat tegen het lijf te lopen. Dit zijn vijf plekken waar jij de meeste kans hebt om je ware liefde tegen te komen.

1. Op vakantie 

De eerste uit het rijtje van plekken waar je de meeste kans hebt om je liefde te vinden, is op vakantie. Heb je nog geen plannen voor de zomer? Maak je niet druk, want een solo reis kan je namelijk heel erg veel gaan opleveren. Het geeft je niet alleen een hoop zelfstandigheid, maar je kan ook nog eens je ware liefde ontmoeten. Als jij straks heerlijk met je wijntje en je zongebruinde huid op een terras zit, zul je de mannen van je af moeten slaan. Zij zien jou als een echte powervrouw en kunnen geen genoeg van je krijgen. Om jezelf een handje te helpen, kun je ook een singles-vakantie boeken. Dan ga jij samen met een hele groep vrijgezellen op vakantie en misschien zit de ware er wel tussen. 

2. In de trein 

Je zult misschien denken, huh in de trein? Ja het is mogelijk! Toch moet je wel eerst wat moed verzamelen om uiteindelijk met iemand het gesprek aan te gaan. Het is alleen niet handig om samen in een doodstille coupe een gesprek aan te gaan, want dan kan iedereen om jullie heen meegenieten van het zoetsappige gesprek. Zorg er dus voor dat je het juiste moment kiest en houd het in het begin simpel. Het klinkt misschien een beetje cheesy, maar breek het ijs met een leuk compliment. 

3. In het park 

De beste tip die wij jou kunnen geven is, koop een harige vriend. Het is niet alleen heel leuk om een hondje in huis te hebben, maar je moet hem ook zo’n drie keer per dag uitlaten. Het park is dé beste locatie om lekker met je hond te wandelen en te spelen. En dit is ook nog eens dé perfecte plek om een andere knappe hondeneigenaar tegen het lijf te lopen. Jullie kunnen beide kletsen over jullie huisdier en dan is de eerste stap al gezet. Zorg ervoor dat je elke dag rond dezelfde tijd je huisdier uitlaat en wie weet eindigen jullie gesprekken wel in een echte date. Awh! 

4. Op kantoor 

Je denkt misschien bij kantoor aan je oudere werkgever die de hele dag door koffie aan het drinken is. Maar je werkomgeving is meer dan dat. Ga er in de pauze eens op uit en maak een wandeling in je omgeving. Op deze manier kom je misschien wel werknemers tegen van andere bedrijven en kan je een leuk praatje met ze maken. Je weet maar nooit of jou toekomstige lover er ineens tussen loopt. Misschien heeft jou ware liefde je allang op het oog, maar is hij of zij te verlegen om op je af te stappen. Stap uit je comfortzone en ga erop uit! 

Lees ook: 
Dit zijn 10 herkenbare dingen die je mee maakt in een relatie

5. Bij een kookcursus 

Liede gaat door de maag, en hoe leuk is het als jij straks de lekkerste gerechten kunt klaarmaken voor je toekomstige lover. Een kookcursus is niet alleen leuk om te volgen, maar je kan ook je ware liefde tegenkomen. De vlam tussen jullie beiden kan zomaar ineens overslaan. Jullie genieten beide van het overheerlijke eten en als de klik er is kunnen jullie het toetje thuis afmaken. Dit is dus zeker een van de meeste plekken waar jij kans hebt om je ware liefde tegen het lijf te lopen. 

Beeld: Pinterest