Food

Deze pizzaoven van Albert Heijn maakt je zomer compleet

pizzaoven-albert-heijn

Dankzij supermarkt Albert Heijn kan je nu overal waar je maar bent genieten van een heerlijke verse pizza! Deze pizzaoven is makkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie of de festivalcamping.

Op de camping

Of je nu met je tentje naar Zuid-Spanje afreist voor een heerlijke vakantie of dat je gepakt en bezakt over de festivalcamping aan het struinen bent. Kamperen pakt iedereen anders aan, maar elke kampeerder loopt tegen hetzelfde probleem aan. Wat gaan we vanavond eten? En nog belangrijker: hoe? Er bestaan inmiddels allerlei verschillende handige tools om het kamperen wat makkelijker en luxer te maken. Van kleine gaspitjes tot aan opvouwbare barbecues. Als je niet houdt van vlees of een één-pan-gerechten, dan heeft Albert Heijn de oplossing voor jou, namelijk een portable pizzaoven. Zo til jij je volgende kampeertrip naar het volgende level en kan jij naast je tentje genieten van een sterrendiner ;-).

Handige pizzaoven

Met deze handige pizzaoven van Albert Heijn kan je op elke locatie genieten van een verse homemade pizza. Yummy! Zet een swingende Italiaanse playlist aan, neem je favoriete toppings mee en voor je het weet ben je aan het genieten van de lekkerste pizza ooit. Wedden dat jij binnen no-time de meest populaire partytent hebt op de camping!

De pizzaoven is werkelijk overal te gebruiken, want hij werkt (net als een campingpitje) op gas. In de oven past een pizza van 30 centimeter en doordat de hete lucht van beide zijkanten én achterkant komt, hoef je hem maar één keer om te draaien. Dan zal je misschien denken dat zo een klein oventje weinig power heeft, think again! De pizzaoven van Albert Heijn kan wel tot 450 graden warm worden. Zo hoeft niemand lang op zijn of haar zelfgemaakte pizza te wachten.

Lees ook:
Deze roze koffer van Action is perfect voor je volgende trip

Albert Heijn

Je kunt deze handige tool online op de website van Albert Heijn bestellen. Wees er snel bij, want hij is momenteel in de korting. Van € 279 naar de betaalbare prijs van € 189. Het is de investering zeker waard, want je kan natuurlijk nog veel meer opwarmen in deze portable oven. Denk aan een stokboordje, focaccia of een ovenschoteltje. Wat ga jij opwarmen tijdens je volgende trip?

Beeld: pinterest