Food

Gemakkelijk pizza’s maken met deze elektrische pizzaoven van Action

pizza-oven-action

Niks is lekkerder dan een zelfgemaakte pizza op een warme zomeravond - maar ook niks moeilijker! De korst moet knapperig blijven, de bodem luchtig, de bovenkant niet verbrand... Er komt veel kijken bij het maken van je eigen pizza! Gelukkig is het allemaal een stuk makkelijker, als je een elektrische pizzaoven gebruikt zoals deze van de Action.

De elektrische pizzaoven van de Action

Zijn jouw favoriete zomeravonden, die avonden waar je lekker in de tuin aan het genieten bent van een zelfgemaakte pizza? Dan hebben wij een must-have item voor jou! Deze elektrische pizzaoven die je vanaf vandaag bij Action kunt kopen is namelijk precies wat je nodig hebt om de perfecte pizza’s te creëren – en dat in slechts vijf minuutjes. Gegarandeerd lekker!

Bak de lekkerste pizza’s thuis

Deze elektrische oven bakt de beste pizza’s door het aanhouden van één constante temperatuur. Deze temperatuur zorgt er dan voor dat je pizza gelijkmatig gebakken wordt, met een extra crispy korst en een heerlijk luchtige bodem. Door de pizzasteen die gebruikt wordt in deze oven wordt de warmte gelijkmatig verdeelt, wat dus zorgt voor die succesvolle pizza’s, keer op keer! Ook trekt de steen overtollig vocht uit het deeg, waardoor de korst zo lekker krokant kan worden.

Handig én mooi

Behalve dat de pizza’s dus perfect uit de oven komen, is het ook een ontzettend makkelijke gadget om te gebruiken. Dit komt deels door de handige accessoires die erbij gegeven worden, zoals de pizzasnijder en pizzaplankjes. Ook bevat de handleiding een aantal basisrecepten zodat je daar niet de mist in kunt gaan. De oven kan pizza’s tot 30 cm bakken, en heeft met zijn vijf warmtestanden voor ieder wat wils.

Hiernaast is de oven natuurlijk ook een cadeautje voor het oog – met zijn unieke rode kleur trekt het alle aandacht naar zich toe. Ook het design zelf heeft een retrolook die de pizzaoven alleen maar gewilder maakt. Cute and functional!

Dus, waar wacht je nog op? Bij de Action is hij exclusief online verkrijgbaar, dus bestellen die handel! Of je nu een gezellig etentje gaat plannen met vrienden, of binnenkort een leuke familieavond buiten wilt vieren, deze pizzaoven is key om de heerlijkste pizza’s te maken.

Op zoek naar het ideale toetje om te maken met deze pizzaoven? Het lekkerste toetje voor deze zomer: fruit pizza’s!

Beeld: Pexels