Celebs

Pip Pellens deelt prachtige foto’s van groeiende babybuik

pip pellens babybuik

Actrice Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels deelden een tijdje geleden leuk nieuws op hun Instagram. De twee zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje. Pip Pellens deelt nu met ons een paar prachtige foto's van haar groeiende babybuik.

Pip Pellens & Pim Wessels

Pip Pellens en Pim Wessels zijn al flink wat jaartjes samen. Het stel leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Je kan wel zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was, want sindsdien zijn de twee onafscheidelijk van elkaar. Het stel zet nu de volgende stap in hun relatie en op Instagram deelden ze dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Momenteel geniet het koppel van hun verblijf in het prachtige New York en showt Pip Pellens ook haar groeiende babybuik.

New York

De twee zijn momenteel op vakantie in New York en bezoeken diverse highlights van de Big Apple. Ze lopen heerlijk door Williamsburg en bezoeken het Empire State Building. “Ik vind New York echt heel erg leuk. En aangezien ik niet zo goed ben in het up-to-date houden via m’n stories, is deze album-post perfect”, schrijft de actrice in de caption op Instagram. Vervolgens deelt Pip Pellens een aantal foto’s van hun verblijf in New York en zien we ook haar baby belly.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Baby nieuws: Vita Cleo is bevallen van eerste kindje

Babybuik

We zien op de foto’s verschillende plekken van New York en Pip Pellens deelt ook een foto van haar groeiende babybuik. “Door al dat lopen wordt m’n buik wel echt een stuk dikker. En ’s avonds beweegt ze erop los.” Pip schrijft ook in de caption dat ze daarom wat meer rust moet nemen dan normaal. “En dat houdt dus ook in dat ik wat meer moet chillen dan normaal.” Wij wensen het koppel ontzettend veel geluk samen en hopen dat ze nog lekker gaan genieten van hun tijd in New York.

Beeld: Instagram: @pippellens