Health

Wait what?! De pil verandert je smaak op dating-gebied

Veel meiden komen een beetje aan, je huid wordt er soms slechter van en sommige meiden krijgen zelfs stemmingswisselingen. We zijn natuurlijk hartstikke blij dat de anticonceptiepil bestaat, maar helaas brengt het wel verschillende bijwerkingen met zich mee. Maar wist je ook dat de pil zelfs je smaak in mannen verandert? In dit artikelen leggen wij uit hoe dit komt.

Door de pil verandert je smaak in mannen

Dat heeft alles te maken met de hormonen die deze pil bevat.

Anticonceptiepil

Veel meiden beginnen met het slikken van de pil in de pubertijd. Het is natuurlijk al langer bekend dat hormonen eigenlijk helemaal niet zo goed voor je lichaam zijn. Veel vrouwen worden daarom ook steeds kritischer als het gaat om het slikken van de pil. Dit komt omdat hormonen veel (negatieve) effecten hebben op ons lichaam. Bij sommige meiden verandert de manier waarop zij met angst om gaan en anderen voelen zich sneller prikkelbaar.

Lees ook
Bizarre feitjes over ongesteldheid waar je broek van afzakt

Aantrekkingskracht

Maar er verandert dus nog veel meer! Het is namelijk mogelijk dat jij stapelverliefd bent op je vriendje, maar wanneer je stopt met de pil, je jezelf opeens veel minder aangetrokken voelt tot dezelfde jongen. Maar hey, om even positief af te sluiten: het kan dus ook gewoon andersom, waardoor jij jouw vriendje opeens nóg knapper vindt 😉

Beeld: pinterest