Celebs

OMG! Je kunt nu solliciteren als Personal Assistent van Rianne Meijer

Rianne Meijer is een groot begrip in de influencer wereld. Ze post altijd de mooiste kiekjes op haar Instagram en heeft dan inmiddels ook al 1,5 miljoen volgers (!). En nu is Rianne opzoek naar een Personal Assistent. 

Rianne Meijer is opzoek naar een personal assistent

En jij kunt nu solliciteren voor de functie!

Het begin van Rianne Meijer

Rianne begon haar Instagram-carriere als model. Ze had een kantoorbaantje bij Models at Work, maar postte ondertussen ook eigen foto’s op Instagram. Ze maakte foto’s in mooie outfits en hierdoor kreeg ze een hoop volgers. Toen ze 80.000 volgers had, ging ze samenwerken met een kledingmerk. Dit leverde veel meer op dan haar salaris bij Models at Work waardoor ze besloot om van Instagram haar werk te maken.

Content Icons

En nu is deze succesvolle influencer dus opzoek naar een assistent die het leven een stukje makkelijker voor haar kan maken. In haar Instagram Stories deelt Rianne een video met de tekst: ‘Deze meid is op zoek naar een assistent!! De vacature vind je hier.” Via Content Icons, het management van Rianne, kan je nu solliciteren voor deze functie.

Personal Assistent

Wat houdt de functie precies in? Je zal de Personal Assistent worden van zowel Rianne Meijer als van Sara Rottenberg (CEO Content Icons). Je zal je bezig gaan houden met de standaard werkzaamheden zoals het beheren van agenda’s en boeken van vluchten, maar je zal Rianne ook gaan helpen bij het bedenken van haar hilarische content.

Lees ook
Dit is alles wat we weten over influencer Rianne Meijer

Eisen voor de functie

Om Personal Assistent van Rianne te worden moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je minimaal HBO werk- en denkniveau hebben. Je moet minimaal twee jaar relevante werkervaring hebben in een soortgelijke functie. Ook willen ze het liefst dat je woonachtig bent in Amsterdam én in het bezit bent van een rijbewijs. Verder zijn ze opzoek naar iemand die positief, energiek en sociaal is ingesteld is. Iemand die stressbestendig is, oplossings- en doelgericht kan werken. En wil je graag de assistent van Rianne worden, dan moet je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en lijkt dit je een geweldige baan? Klik dan op deze link voor verdere informatie.

Beeld: instagram @rianne.meijer