Astrologie

Dit personage uit Bridgerton ben jij volgens je sterrenbeeld

personage-bridgerton-sterrenbeeld

Onze favoriete Netflix-serie is natuurlijk Bridgerton. Het lijkt ons daarom ook heerlijk om een dag in één van die personages te kruipen, maar welke dat dan is, wordt bepaald door ons sterrenbeeld. Dit personage uit Bridgerton ben jij op basis van je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Het Bridgerton personage Portia Featherington is de perfecte belichaming van het sterrenbeeld Ram. Portia is namelijk heel vastberaden. Een vrouw die weet wat ze wil en hoe ze het wil. Hierdoor komt ze vaak over als een ietwat strenge moeder, maar je weet wel wat je aan haar hebt. Ze is eerlijk, gepassioneerd en wil altijd het beste voor haar familie. In de serie lijkt het alsof Portia hierdoor ook een zachte uitstraling heeft, maar vergis je hier niet in. Ze is namelijk van binnen en van buiten een ware leidster.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier is een echt aardeteken en wil niets liever dan weten waar die aan toe is. Dat komt door de enorme behoefte aan zekerheid en comfort. Buiten de comfort-zone treden hoeft van een Stier niet. Jij past daarom perfect bij het personage Anthony Bridgerton. Anthony kon het maar niet accepteren dat het over was met Siena en kon haar daardoor alles behalve loslaten. Hij is bovendien ook heel koppig en denkt zelf te weten wat het beste is. Iets waar hij anderen met zijn charmes goed van kan overtuigen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Als we de Tweelingen moeten omschrijven is dat één op één Lady Whistledown. Dit sterrenbeeld heeft namelijk een onuitputbare interesse in alles om zich heen, net als de roddeltante Lady Whistledown. Ze is heel nieuwsgierig en communicatief heel sterk, waardoor ze van alle gossip in het stadje op de hoogte is. Zij heeft geen juicekanalen nodig om op de hoogte te blijven. Zij is namelijk dé roddelkoningin van de serie.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Inmiddels weet je het waarschijnlijk al, maar het waterteken Kreeft staat erom bekend heel gevoelig en emotioneel te zijn. Hierdoor komen ze heel fragiel over, maar ze zijn sterker dan je denkt. Deze karaktereigenschappen vinden we ook terug in niemand minder dan Violet Bridgerton. Dit personage komt heel betrouwbaar over, wat ervoor zorgt dat ze eigenlijk best veel geheimen weet, maar dat is precies hoe ze het wil hebben. Ze staat namelijk 24/7 klaar voor haar kinderen, maar weet haar kinderen ook zo te sturen dat ze altijd luisteren naar wat ze zegt.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Het kan niemand anders dan Queen Charlotte zijn natuurlijk. De Leeuw staat namelijk graag in het middelpunt net als de koningin. Gelukkig voor dit personage loopt haar leiderschap op rolletjes, maar we hadden ook niet anders van haar verwacht. Ze heeft (zoals elke Leeuw) een overheersend karakter en een goed gevoel voor drama. Op de één of andere manier lijkt dit laatste ook altijd om de Leeuw te draaien, maar dat is niet het enige waar Leeuwen de aandacht mee pakken. Ze hebben namelijk ook een goed gevoel voor mode. Queen Charlotte pakt ook altijd de spotlight met haar iconische pruiken.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Penelope komt heel emotioneel over, waardoor je in eerste instantie zou denken dat ze een waterteken is, maar als je goed oplet, heb je door dat dit niet het geval is. Penelope is een echte Maagd. Zo houdt ze er totaal niet van om in het middelpunt te staan, is ze super perfectionistisch en kan ze situaties en personen zo analyseren dat ze zichzelf ermee kwets. Dit komt door haar oog voor detail en de neiging om elk kleine dingetje uit te vergroten. Wanneer de Maagd zich in deze negatieve spiraal bevindt kunnen familieleden de Maagd weer hier uittrekken. Penelope houdt bijvoorbeeld zielsveel van de mensen om haar heen en zal alles voor hun doen.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Een Weegschaal houdt natuurlijk van balans in het leven. Ook op het gebied van liefde. Het hebben van een fijne stabiele relatie is bijvoorbeeld heel belangrijk voor het personage Marina Thompson. Maar voor Weegschalen lijkt de zoektocht naar balans soms eindeloos, want ze vinden het ook lastig om keuzes te maken. Marina had in het begin haar twijfels, maar was uiteindelijk verkocht toen Colin haar ten huwelijk vroeg. Zo typisch Weegschaal.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Waar denk jij aan bij de naam Simon Basett? Wij denken dan meteen aan The Duke of Hastings, maar natuurlijk ook aan het sterrenbeeld Schorpioen. Deze knapperd is heel geheimzinnig, sensueel en niet vies van een spannende romance. Klinkt toch precies als een Schorpioen? Dat dachten wij ook! Daarnaast is Simon heel mysterieus en vertelt hij niet veel over zichzelf. Iets waar Daphne ook achter is gekomen. Je moet diep graven voordat de Schorpioen iets loslaat.

Boogschutter | 22 november – 21 december

We hebben een feestbeest in ons midden. Jij bent namelijk als de Boogschutter die je bent altijd in voor een feestje, net als Colin Bridgerton. Terwijl iedereen het maar druk heeft met serieuze zaken als een huwelijk, familieproblemen en zwangerschap, heeft Colin het druk met het ophangen van de slingers in zijn eigen leven. Hij wil er namelijk het beste van maken, ook al zijn de omstandigheden daar niet echt naar.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn trouw, doelgericht en heel optimistisch. Niemand kan je zo vertrouwen als de Steenbok, maar dat moet ook wel als je Lady Danbury bent. Een harde werker en een familiemens in één is de perfecte omschrijving van Lady Danbury. Oh, en niet te vergeten een vrouw met klasse natuurlijk! Ze laat niet snel haar emoties zien, waardoor ze heel intimiderend overkomt, maar dat is precies hoe ze het wil hebben. Stiekem schuilt er een zacht en kwetsbaar karakter in haar, wat ze verbloemd door veel te praten, mensen te helpen en soms hard uit de hoek te komen.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Een typische Waterman is een tikkeltje rebels, heeft een duidelijke mening en een opmerkelijke persoonlijkheid. Wij zitten te denken aan Eloise Bridgerton en jij? Deels zal het wel aan haar leeftijd liggen, maar ook andere tekens wijzen er op dat Eloise een typische Waterman is. Ze weigert zich te laten plaatsen in een hokje. Ze is namelijk veel liever zichzelf en laat zich echt niet beïnvloeden door de mening van anderen. Hoewel haar familie een toekomstvisie voor haar heeft, wil Eloise alles behalve een saai en normaal leven leiden.

Lees ook:
Cheers! Déze 3 sterrenbeelden worden het snelst dronken

Vissen | 19 februari – 20 maart

Last but not least bewijzen de sterren dat Daphne Bridgerton de eigenschappen heeft van het sterrenbeeld Vissen. Zo is het ons opgevallen dat ze een beetje naïef kan zijn, vaak dagdroomt en een romantische blik op het leven heeft. Lijkt ons heerlijk trouwens, zo’n roze bril. Daphne ziet namelijk altijd het beste in mensen. Ook een eigenschap die ons heel fijn lijkt. Daphne houdt er daarom ook van als verhalen een happy ending hebben. Iets wat ze hopelijk heeft gekregen met The Duke of Hastings.

Beeld: Netflix

Must reads 👀