Astrologie

Dit is het perfecte cadeau gebaseerd op jouw sterrenbeeld

perfecte cadeau sterrenbeeld

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je lover of bestie? We help you out! Je sterrenbeeld weet namelijk precies welk cadeau het beste bij je past.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een echte leider met een oog voor originaliteit en design. Ze zijn mega ambitieus en energiek. Een mooie vaas past daarom het beste bij jouw sterrenbeeld en zal zeker in de smaak vallen.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier geniet van de kleine dingen in het leven en is ontzettend dankbaar. Je hoeft dus niet lang na te denken wat je hem of haar moet geven. Een prachtige, leren portemonnee is dus het perfecte cadeau voor deze luxe poes.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn mega sociaal en houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast zijn Tweelingen ook erg wispelturig en zodra er iets voorbijkomt wat interessanter is, zijn ze weg. Met een speaker kunnen Tweelingen lekker tot rust komen en verliezen zij minder snel hun aandacht.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften staan bekend om hun verzorgende karakter en voelen zich het prettigst in een comfortabele omgeving. Het perfecte cadeau voor dit sterrenbeeld is dus een heerlijk, oplaadbare warmtedeken die zorgt voor eindeloos veel comfort.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De flirterige Leeuw houdt ervan om te pronken en zal met trots aan de buitenwereld laten zien dat hij of zij dit cadeau van jou heeft gehad. Een prachtige armband is daarom ook een mooi cadeau om aan dit sterrenbeeld te geven, zodat hij of zij er mee in de spotlights kan shinen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Als je perfectionistisch, oplossingsgericht en altijd netjes hoort, moet je natuurlijk direct denken aan de Maagd. Dit sterrenbeeld maak je heel erg blij met een praktisch cadeau zoals de Dyson stofzuiger.

Lees ook:
Ka-ching! Déze 3 sterrenbeelden geven altijd het meeste geld uit

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal blinkt uit in het houden van balans. Bij het maken van moeilijke keuzes kan deze diffuser dit luchtteken een handje helpen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De sensuele Schorpioen is dol op mysterie en verleiding. Dit sterrenbeeld is ook een enorme flirt en houdt wel van een spannend avontuurtje. Een geurkaars is daarom het perfecte cadeau voor dit sterrenbeeld om de sfeer in de slaapkamer wat romantischer te maken.

Boogschutter | 22 november – 21 december

De Boogschutter is reislustig, avontuurlijk en houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Doordat je dol bent op reizen en graag leert over nu culturen, is een grote reistas het beste cadeau wat iemand een Boogschutter kan geven.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok is erg betrouwbaar, onafhankelijk en elegant. Ze investeren graag in nieuwe dingen en houden ervan om zichzelf goed te verzorgen. Een heerlijke parfum is daarom ook het ideale geschenk.

Lees ook:
Déze maand kan jij het beste op vakantie gaan volgens je sterrenbeeld

Waterman | 20 januari – 18 februari

Een Waterman heeft grote dromen en zal er alles aan doen om deze waar te maken. Toch kunnen ze erg onvoorspelbaar zijn. Daarom zal je een Waterman enorm blij maken met een prachtig dagboek dat even uniek is als zij zijn. Hier kunnen zij al hun dromen en creatieve ideeën in opschrijven.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn erg Spiritueel, dromerig en gevoelig. Dit waterteken zit boordevol fantasieën en houdt van creatieve cadeaus. Geef de Vis daarom een koffietafelboek om heerlijk weg te dromen.

Beeld: Pinterest