Lifestyle

Wil je proberen! HEMA verkoopt nu pepernoten bier

pepernoten-bier-hema

De stoomboot komt zo langzamerhand om de hoek varen en de winkels spelen hier weer goed op in. Bij HEMA is er nu namelijk pepernoten bier te koop!

Feestdagen

De tijd rondom de feestdagen is voor alle zoetekauwen de beste tijd van het jaar. Tegenwoordig liggen er na de laatste zomerdag al pepernoten en ander snoepgoed in de schappen. Zo ook bij HEMA, hier liggen al vanaf augustus de kruidnoten in allerlei smaken in de winkel. Dit jaar gooit de oer-Hollandse winkelketen er nog een schepje bovenop, speciaal voor hun klanten vanaf 18 jaar. Vanaf nú kan je pepernoten bier kopen bij HEMA, say what?!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Action verkoopt nu een adventskalender voor honden en katten

Pepernoten bier van HEMA

Met Koningsdag kwam de winkelketen al met de bijzondere tompouce bier, en deze keer komt HEMA dus met hét drankje om in de decembersferen te komen! Om de Sint te verwelkomen in ons knusse kikkerlandje komt HEMA met een biertje speciaal voor hem, namelijk pepernoten bier! Samen met de Zaanse bierbrouwerij HOOP hebben ze dit drankje gelanceerd. In deze versnapering zit 7% alcohol en zit vol met pepernootaroma’s en schijnt er kruidig te zijn!

Heb jij je vader op jouw getrokken lootje staan, dan is dit het perfecte Sint-cadeautje. De biertjes zijn namelijk verkrijgbaar in een giftset van vier flesjes, voor maar 11 euro! Sla ze snel in voordat ze uitverkocht zijn en zet ze alvast koud voor 5 december, zo maak je jouw pakjesavond met de familie nóg leuker!

Beeld: HEMA