Lifestyle

Wil je hebben: Lidl verkoopt nu panterprint keukenapparatuur

panterprint-keukenapparatuur-lidl

Lidl verkoopt de laatste tijd steeds vaker leuke eyecatchers voor in je keuken. Ook nu verrast de supermarktketen ons weer met nieuwe producten. Lidl verkoopt nu namelijk panterprint keukenapparatuur en die wil je hebben.

Panterprint keukenapparatuur

We hebben het al eens gehad over de panterprint keukenapparatuur van Bourgini, maar we snappen dat dat voor vele misschien wat aan de dure kant is, maar gelukkig hebben we nu goed nieuws voor je. Lidl verkoopt namelijk nu ook een waterkoker en broodrooster en die scoor je dus al voor een prikkie!

Lees ook:
Deze roze keukenapparatuur van Lidl wil je hebben

Lidl

Ben je echt toe aan het nieuws? We’ve got you! Onze favoriete supermarkt Lidl verkoopt nu namelijk panterprint keukenapparatuur. De laatste tijd zien we steeds vaker panterprint opduiken en ook in je keuken fleurt het de boel een beetje op. In het assortiment vind je een broodrooster en een waterkoker. De panterprint waterkoker scoor je nu al met 25% korting, dus voor €30-, kan je theetje in stijl worden gezet. Ook voor de broodrooster hoef je weinig neer te leggen, want voor € 27-, heb je het apparaat al in huis. De echte panter liefhebbers moeten dus zeker gaan rennen naar Lidl!