Food

Egg-cited! Deze bijzondere paasei smaken van Jamin moet je proberen

paasei smaken

Het paasweekend staat weer voor de deur en de tijd van paaseitjes is weer aangebroken. Ieder jaar komt Jamin met de allerlekkerste paasei smaakjes, die een net wat meer bijzonder zijn vergeleken met de klassieke paaseitjes. Ga jij voor IJskoffie of Mimosa smaak? Of toch liever voor een van de andere verrukkelijke paaseitjes. Deze zijn zo op!

Een paasei hoort erbij!

Een leuke Paasbrunch en een tafel vol met fleurig lente servies en lekkere dingetjes mag natuurlijk niet ontbreken. En niet alleen een normaal ei, maar ook een paasei hoort er bij. Nog 1,5 week en dan gaat het Paasweekend alweer van start. De feestdagen beginnen natuurlijk pas 31 maart, maar gelukkig zijn al die heerlijke paaseitjes al ruim van tevoren te verkrijgen in alle supermarkten – soms zelfs iets té ruim van tevoren. Wanneer de zak paaseitjes eenmaal open gaat, is het vaak moeilijk om het bij één enkel eitje te houden. Het is een kunst om ervan af te blijven, want voor je het weet is die hele zak weer leeg. Je kunt natuurlijk voor de klassieke rood, blauw en goud verpakte eitjes gaan, die vaak puur, melk en witte chocolade bevatten, maar die kennen we ondertussen wel! Ook Jamin vindt dat het tijd is voor iets nieuws en heeft voor degenen die willen experimenteren met verschillende paaseitjes smaken een verrassend assortiment. Ieder jaar komt de snoepwinkel weer met nieuwe smaken, en die wil je natuurlijk al te graag uitproberen.

Mimosa of IJskoffie?

Met het lekkere, warme lente weer dat op de loer ligt, klinkt een drankje op je favoriete terras doen helemaal niet als een slecht idee – duh. Bestel je tijdens het brunchen met vriendinnen het liefst een mimosa of kan je in de zomer niet genoeg krijgen van een lekkere koude ijskoffie? Dan moet je zeker deze twee nieuwe paasei smaken van Jamin uitproberen. Naast Mimosa en IJskoffie zijn er ook zat andere bijzondere nieuwe smaken. Drink je liever een Pina Colada of Ginger Beer op het terras? Dan heeft Jamin ook deze zomerse smaken in het assortiment. Voor koek en gebak liefhebbers heeft Jamin paaseitjes met Bokkenpootjes en Bossche Bol smaak. En om niet te vergeten, hebben de Bubble Tea lovers ook geluk. Deze paasei smaak van Jamin moet je ook echt proberen! De paaseitjes zijn een heel leuk paascadeau voor een ander, maar natuurlijk ook hartstikke lekker voor jezelf. Zo hoef je die lekkere eitjes in ieder geval niet te delen!

Benieuwd welk heerlijke paaseitje het beste bij jou past? Deze smaak paasei past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld!

Beeld: instagram: naileditbeauty