Astrologie

Dit paaseitje past het best bij je gebaseerd op je sterrenbeeld

sterrenbeelden paaseitje

Iedereen heeft wel een favoriet paaseitje. Ze zijn in allerlei kleuren, smaken en soorten. Het is bijna Pasen en de kans is groot dat je al een aantal paaseieren op hebt. Maar kun je nou niet kiezen welke je wil? Dan vertellen wij welk paaseitje het best bij je sterrenbeeld past.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram kijkt heel erg uit naar Pasen. Je bent zelfs geboren in deze fleurige en zonnige maand. Je bent dol op zoete chocolade en laat dit ook niet snel liggen in de winkel. Jouw favoriet is een paaseitje met een fruitige smaak en een zachte vulling, zoals melk of aardbei. De Ram zal snel uitgekeken zijn op steeds dezelfde smaak en kan niet te lang op hetzelfde eitje knabbelen. Dit is dus een van de sterrenbeelden die dol is op een lekker paaseitje.

Stier | 20 april – 20 mei

Je houdt er niet van om nieuwe dingen te proberen en kiest daarom graag voor een basic melkchocolade eitje, zodat je zeker weet dat je een lekkere smaak te pakken hebt. Mocht je graag een beetje uit je comfortzone willen stappen, dan is melk karamel-zeezout zeker een aanrader.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, je bent dol op een fantasierijk paaseitje en staat ook zeker open voor vernieuwingen. Jij bent dol op een explosie aan smaken en daarom past het paaseitje melk praliné karamel heel goed bij jouw sterrenbeeld.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Een van de sterrenbeelden die ook zeker niet vies is van een paaseitje, is de Kreeft. Je hebt een zorgzaam karakter, waardoor een zacht, zoet en romig paaseitje perfect bij je past. Jij kunt van een wit praliné eitje dan ook ultiem genieten!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw staat graag in de spotlights en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Je bent dol op sterke, bittere en pure smaken. Vooral in combinatie met advocaat of likeur.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd zou het liefst ieder soort paaseitje wel willen proeven, maar eentje springt er voor jou echt uit. Volgens de sterren past wit cappuccino het beste bij jou.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal houdt niet van aparte smaken en houdt het graag simpel. Voor jou mag het daarom ook zo puur mogelijk. Geef jou maar een lekker melk of puur eitje en je bent al blij. Om het een beetje af te wisselen ben je ook niet vies van een hazelnoot paaseitje.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen heeft een intense, gepassioneerde en mysterieuze persoonlijkheid. Een puur paaseitje past dan ook het beste bij jouw persoonlijkheid, het liefst met een extra touch van praliné of sinaasappel.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Je houdt ervan om creatief bezig te zijn en maakt dan ook graag verschillende chocoladedesserts klaar voor je dierbaren. Je vindt zelf paaseitjes maken dan ook echt mega leuk om te doen. Als je ze koopt in de winkel, dan kies je vooral voor speciale smaken zoals, melk oreo. Deze smaak is deze Pasen zeker jou favoriet!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Je bent een echte luxe poes en houdt daarom ook van luxueuze smaken. Denk bijvoorbeeld aan karamel, praliné en marsepein. Je geniet van romige vullingen en jouw ideale paaseitje is dan ook melk praliné.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Zodra jij een nieuwe smaak hoort die dit jaar wordt uitgebracht, sta jij als eerste in de rij. Probeer dit jaar zeker wit gin-tonic, maar ook melk discodip-crème. You will like it!

Lees ook: 
Oei! Déze sterrenbeelden gaan een slechte lente tegemoet

Vissen | 19 februari – 20 maart

Als laatste van de sterrenbeelden die dol zijn op een lekker paaseitje, hebben we de Vissen. Je stapt graag uit je comfortzone en test het liefst elke dag nieuwe smaken. Je durft daarom te experimenteren met smaken en bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Kom je dus een eitje met kokos, tompouce of citroen tegen? Dan test je deze graag uit!

Beeld: Pinterest