Food

Recept! Déze Paas cocktail met Licor43 wil je zeker proeven

paas-cocktail

Het grote Paasfeest komt bijna om de hoek kijken, dus nodig de familie alvast uit. Maak de Paasbrunch nóg gezelliger met deze overheerlijke Paas cocktail. Houd je van Licor43 en advocaat, dan wil je deze zeker proeven!

Paas cocktail

Op de Girlscene redactie zijn we het er unaniem over eens dat elke gelegenheid gezelliger wordt met een overheerlijke cocktail op tafel. Dus waarom zouden we de Paas brunch ook niet wat leuker maken? Om helemaal in het thema van het Paasfeest te blijven, serveren we deze cocktail in een chocolade Paashaas! Hoe leuk is dat?! De oortjes er even afbreken (of eten 😉 ) en dan kan je aan de slag! Voor deze Paas cocktail heb je een aantal ingrediënten nodig, maar de bereidingswijze is super easy, dus iedereen kan dit thuis maken.

Als je van Licor43 houdt, dan gaat dit mixdrankje zeker in de smaak vallen. Opa en oma die op bezoek zijn, vinden het vast leuk om te horen dat er ook advocaat in de shaker gaat. Dat wordt smullen!

Wat heb je nodig?

Als je een gevulde drankkast hebt thuis, hoef je misschien geen boodschappen te doen. Maar voor degene die wel een tripje langs de supermarkt moeten maken, hier hebben wij het boodschappenlijstje! De hoeveelheden zijn afgestemd op het maken van één overheerlijke Paas cocktail, dus als je de hele familie op bezoek krijgt, moet je dit even vermenigvuldigen.

  • 40 ml wodka
  • 30 ml Licor43
  • 30 ml advocaat
  • 15 ml slagroom
  • 1 holle chocolade paashaas

Lees ook:
Recept! Zo maak je een heerlijke Mean Girls cocktail 

Aan de slag!

Na het volgen van de volgende stappen, serveer jij een heerlijke boozy Paas cocktail aan de visite. Als je alle dranken en de slagroom hebt afgemeten, giet je deze allemaal in de shaker. Gooi hier een handje ijsblokjes bij en na zo’n 30 seconde shaken is die ready! 

Zeef de inhoud, dus zonder ijsklontjes, over in een handig schenktuitje. Vanuit de shaker is het lastig om de mix in het chocoladepaashaasje te krijgen. Giet de Paas cocktail over in de paashaas en genieten maar! Als je een grote chocolade paashaas te vullend vindt, dan kan je het altijd nog serveren in een koud martiniglas.

Beeld: ongewoonlekker