Films & Series

Nu al veel ophef over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Het is allemaal fake’

ophef-echte-meisjes-in-de-jungle

Het programma is nog niet eens op de buis, maar er is nu al enorme ophef over Echte Meisjes in de Jungle. Deelneemster Channah plaatste namelijk een Instagram-post waardoor veel fans denken dat de serie ‘fake’ is!

Echte Meisjes in de Jungle

De comeback van de realityshow Echte Meisjes in de Jungle heeft veel media-aandacht gekregen. Niet alleen omdat het hilarische programma na meer dan 10 jaar terugkeert op de buis, maar ook omdat er wordt gesuggereerd dat de meiden het helemaal niet zo zwaar hebben in de jungle. Veel fans denken dat de deelneemsters allemaal gewoon hun telefoon op zak hebben en eten krijgen van de crew. De Instagram-post van Channah Koerten was voor velen dan ook ‘bewijs’ dat de show ‘fake’ is.

Instagram-post

Gisteren plaatste Channah plots een foto van haarzelf in de spiegel, waar ze vraagt “Hoelang denken jullie dat ik dit ga volhouden?”, met de hashtag #echtemeisjesindejungle erbij. Hoe zou zij dit kunnen plaatsen als de opnames nog in volle gang zijn? Zij zou zonder telefoon tussen de reptielen in de jungle moeten zitten toch?

Veel mensen reageren verward: “Hoe is dit gepost? Zonder telefoon…”, vraagt een volger zich af en veel mensen vermoeden hierdoor dat Echte Meisjes “fake is, want ze hebben stiekem gewoon een telefoon.” En anderen denken dat “Channah gewoon al weer thuis is, en dus snel zal afvallen in de show.”

Tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
‘Echte Meisjes in de Jungle’ komt terug én deze meiden doen mee

Reactie

Zelf heeft Channah nog niet gereageerd op de berichten, maar andere volgers verdedigen haar in de comments. Zij claimen namelijk dat iemand anders haar account voor deze periode heeft overgenomen. Ook brengt RTL Boulevard naar buiten dat dit het geval zal zijn, “RTL laat aan ons weten dat de social media-kanalen van de dames door ‘het thuisfront’ is overgenomen. Channah zit dus, als het goed is, nog steeds tussen alle reptielen in de jungle.”

Verschillende geluiden dus over de situatie, wat denk jij dat er aan de hand is? Het is nog niet bekend wanneer de uitzendingen van Echte Meisjes in de Jungle op Videoland te zien zijn.

Must reads 👀