Celebs

Haalt Olivia Talar flink uit naar Dennis Roos via Instagram?

olivia-talar

Olivia Talar en Dennis Roos, die we allemaal kennen van EOTB, hebben een lange knipperlichtrelatie achter de rug, maar daar is nu toch écht een einde aan gekomen. Het is nog heel vers, maar Dennis lijkt er al overheen te zijn en heeft ook al een nieuwe lover. Olivia is het daar niet mee eens en haalde dan ook uit naar Dennis op Instagram. 

Olivia Talar en Dennis Roos

Olivia en Dennis deden twee jaar geleden mee met Ex On The Beach en hoewel dat niet bepaald soepel verliep in de villa, gingen de twee toch samen als koppel terug naar huis. Ze hebben behoorlijk wat ups en downs gehad in hun knipperlichtrelatie. Zou gaan er namelijk geruchten rond dat Dennis meerdere keren in de fout is gegaan met andere dames. Oei!

Temptation Island

Een tijdje geleden liet Reality FBI weten dat Dennis en Oliva mee zouden gaan doen met het nieuwe seizoen van Temptation Island. Er zouden namelijk meerdere aanwijzingen zijn geweest die daar op hintten. Maar helaas doen ze tóch niet mee aan het programma. Volgens geruchten zouden ze zijn afgewezen, omdat ze niet door de psychologische tests waren gekomen. Experts achtten het niet verantwoordelijk om het duo mee te laten doen aan de emotioneel gezien loodzware relatietest.

Uit elkaar

En achteraf is dat maar beter ook, want Olivia en Dennis zijn inmiddels al uit elkaar. En volgens veel geruchten zou Dennis alweer een nieuw liefje hebben. En ook Olivia zou het afgelopen weekend heel gezellig hebben gehad met @joeyceti. Van een echte heartbreak is bij beide dus niet echt sprake dus. Althans, zo lijkt het.

Lees ook:
Om deze reden zijn Dennis en Olivia afgekeurd voor Temptation Island

Uithaal naar Dennis

Wel wilde Olivia nog even laten weten dat ze het in het nieuwe jaar helemaal anders zal aanpakken. Geen toxic relationships meer! Ze plaatst dan ook een opvallende quote in haar Instagram verhaal. “There’s no room for unsupportive friends, family or fake love in 2023“. Is dit nou een uithaal naar Dennis of niet? Wij denken van wel!

Beeld: instagram: @olivia.talar