Food

Deze nieuwe kaasburger van Old Amsterdam wil je proberen

old amsterdam kaasburger

Ben je ook zo dol op kaas? Dan heeft Old Amsterdam nu de perfecte snack voor jou. Zij hebben namelijk een kaasburger gelanceerd in verschillende smaken. Zo hebben zij een ‘Tasty Grill’ kaasburger naturel en een Sweet Chili variant. Klinkt goed!

Old Amsterdam kaasburger

Old Amsterdam komt eens in de zoveel tijd met heerlijke producten. Zo hebben ze al de Old Amsterdam kaaskroket, kaasstengels met Old Amsterdam en last but not least: de Old Amsterdam bitterballen. Maar er is nu dus ook een Old Amsterdam kaasburger. In een verpakking zitten twee stuks voor € 3,99 euro en die zijn het lekkerste van de barbecue of grill. Je kunt de burger eten met wat heerlijke gegrilde groenten, maar ook in een wrap met wat salsa en avocado of in reepjes gesneden door je salade.

Lees ook: 
Déze 3 rare food combinaties smaken blijkbaar heel lekker samen

Verschillende smaken

Houd je juist van spicy food? Dan is er ook een Sweet Chili variant. Dat lijkt ons weer heel erg lekker na een avondje stappen. De Tasty Grill kaasburgers zijn verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Hoogvliet, Spar, Boon en Poiesz en vanaf begin juli ook bij Albert Heijn. Het is zeker het proberen waard. Eet smakelijk!