Celebs

Oei! Olcay Gulsen showt mislukte haircut op Instagram

nieuwe-look-olcay-gulsen

Het afgelopen jaar hebben we vast allemaal wel eens getwijfeld om zelf curtain bangs te knippen. Op TikTok gaat deze haartrend al een tijdje viraal en bij veel meiden gaat dit kunstje hun goed af. Maar helaas liep dit bij Olcay Gulsen iets anders dan gehoopt!

Haartrend

Zulke diy-haartrends zijn hartstikke leuk om naar te kijken, maar het kan natuurlijk ook nog wel eens mis gaan. De lange nonchalante pony of curtain bangs zien we het afgelopen jaar veel voorbij komen en is sinds afgelopen zomer dé trend van 2022. Bij veel meiden op TikTok lijkt het een groot succes te zijn, maar het is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Olcay Gulsen wilde ook voor een nieuwe look gaan en waagde een poging tot het knippen van de hippe curtain bangs. 

View post on TikTok

Mislukte poging

Geïnfluencend door alle jonge meiden gaat Olcay zelf aan de slag met een schaar en een kammetje. Na het afknippen van een paar lokken komt ze er al snel achter dat het misschien niet zo makkelijk is als het lijkt. Op haar Instagram Stories deelt ze het resultaat en zegt e tegen haar volgers: “Hier een kleine waarschuwing van uw vriendin. Ga niet mee in deze haartrend”. Olcay Gulsen zal nog even aan haar nieuwe look moeten wennen, maar gelukkig groeit het vanzelf weer aan! 😉

Lees ook:
OMG! Tim Hofman gaat voor een compleet nieuwe look

Do it yourself

Vind je Olcay haar nieuwe coupe zo slecht nog niet en zou je het zelf ook willen proberen? We leggen het in een paar simpele stappen uit!

Stap 1: Maak een midden scheiden én een scheiding van oor tot oor. Het overige haar doe je in een strakke staart naar achter.

Stap 2: Maak nu een scheiding ongeveer 5 centimeter vanaf je oor naar boven. Je houdt dan alleen het voor en boven stukje over van je haar.

Stap 3: Nu komt het echte werk! Houd je haar tussen je wijsvinger en middelvinger en neem het mee naar de voorkant van je gezicht. En chop it off!

Stap 4: Vervolg deze stappen ook aan de andere kant en that’s it!

Is het nog niet helemaal duidelijk met onze korte uitleg? Bekijk dan de video hieronder! We zijn benieuwd naar jullie resultaat!

View post on TikTok

Beeld: instagram @olcay