Films & Series

Fan van Notting Hill? Dan wil je déze nieuwe kerstfilm zeker kijken!

notting-hill-nieuwe-kerstfilm

Zwijmel jij helemaal weg bij de klassieke romcom Notting Hill? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat een nieuwe kerstfilm op Netflix en het schijnt de moderne versie van Notting Hill te zijn.

Notting Hill

Heb je de klassieker Notting Hill nog nooit gezien, maar houdt je wel enorm van romcoms? Dan moet je deze zeker eens kijken! Deze heerlijke feel good film komt uit de jaren ’90, maar is nog steeds op Netflix te zien! Met Hugh Grant in de hoofdrol is er al genoeg reden om met je vriendinnen een filmavondje in te plannen. Het gaat over een romance tussen het personage van Hugh en Julia Robberts. Zij is een grootst artiest en wordt verliefd op de ‘doorsnee’ man. En dat is zo ongeveer ook wat er gebeurd in déze nieuwe kerstfilm.

Lees ook:
Dit is dé beste kerstfilm om te kijken volgens je sterrenbeeld

Christmas With You

De (nu al) enorm populaire kerstfilm, Christmas With You, gaat over een popster die op zoek is naar nieuwe inspiratie voor haar kersthit. Deze kerstwens wordt vervult wanneer zij een jonge fan ontmoet en daardoor ook de kans op ware liefde vindt. Wat wil je nog meer van een romantische kerstfilm?!

De film staat ondertussen al op nummer 2 in de hitlijsten op Netflix in Nederland. Kijkers zijn enorm enthousiast over de nieuwe film en veel mensen krijgen dus hetzelfde fijne gevoel bij deze film als dat ze bij het kijken van Notting Hill krijgen. Een klassieker in een modern jasje. Staat de popcorn al klaar, of wacht je nog even totdat het écht kerstmis is?

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀