Beauty

Dit zijn 5 beautyvloggers die je echt moet volgen

Girlscene houdt van beautyvloggers! En dat komt natuurlijk omdat wij ook beautybloggers zijn! We zijn groot geworden met beautyvlogs en nog steeds blijven ze interessant en relevant. De fijnste beautyvloggers deelden hun tips en tricks, favoriete producten, en natuurlijk tutorials! Kan je nog wel een leuke beautyvlogger op je feed gebruiken? Dan zijn deze vijf accounts echt de moeite waard om te volgen!

Dit zijn 5 beautyvloggers die je echt moet volgen

Giorgina Juanita

Giorgina Juanita is nog vrij nieuw op Youtube maar dat maakt haar zeker niet minder goed! Giorgina begrijpt dat je niet teveel tijd kwijt wil zijn aan het kijken van een video en haar looks zijn dan ook simpel, snel en mooi. Ideaal als je even wat nieuws wilt proberen in je dagelijkse routine.   

View post on Instagram
 

 

James Charles

De aller grootste beautyvlogger van de wereld is op dit moment James Charles Dickinson. Deze Amerikaanse beauty werkte als visagist in New York toen hij zijn kanaal begon. Inmiddels heeft James Charles 24,5 miljoen abbonees op Youtube, 24,1 miljoen volgers op Instagram en hij heeft een eigen make-up palette. Kortom: deze beautyvlogger weet waar hij het over heeft en moet je simpelweg wel gaan volgen. 

View post on Instagram
 

Beautygloss

Als er iemand het verdient om in dit lijstje te staan, is dat wel Beautygloss aka Masha Feoktistova. Jaren geleden, toen Girlscene een paar jaar bestond, hebben we al het een en ander over haar geschreven. Masha is één van de eersten die begon met het maken van make-up en beauty video’s. Het is dus niet zo gek dat we Masha nog steeds als favoriet beschouwen. Naast beautygloss heeft Masha ook een vlogkanaal genaamd vloggloss

View post on Instagram
 

Romee Strijd

We blijven nog even op eigen bodem! Romee Strijd is namelijk een Nederlands supermodel dat de wereld afreist voor haar werk. Het leven van een topmodel draait voornamelijk om fashion en beauty, maar Romee laat ook een andere kant zien van haar werk. Verder verwent ze je met tips van de beste make-up artists van de wereld en natuurlijk met haar eigen kennis. Plus, wie wil deze prachtige meid nou niet zien verschijnen op zijn feed? 

View post on Instagram
 

Nikkietutorials

Je dacht toch niet dat we Nikkie waren vergeten he? Nikkietutorials staat in de top vijf van de populairste beautyvloggers van de wereld, en guess what: ze komt uit Nederland! Nikkietutorials maakt al vanaf jongs af aan de meest bizarre looks en ze neemt haar fans mee in de evolutie van make-up. Ook is Nikkie een heerlijke kletskous en voelt het alsof je zit te make-uppen met je vriendinnen. En dat is wat we willen, toch?

View post on Instagram
 

Lees ook:

VIDEO: Heeft Mascha Feoktistova spijt van haar trio met Gregor?

Nikkie Tutorials krijgt een eigen documentaire op YouTube

Beeld: Instagram