Celebs

Monica Geuze onthult of ze zelf mee zou doen aan Temptation Island

Het duurt echt niet lang meer voordat we kunnen smullen van Temptation Island 2021. Op 26 augustus 2021 is het eindelijk zo ver, dan verschijnt er direct een dubbele aflevering (!) op Videoland! Grazia interviewde presentatrice Monica Geuze en vroeg haar of ze zélf eigenlijk mee zou doen met de ultieme relatietest. 

Temptation Island 2021: Monica Geuze onthult of ze zelf mee zou doen

Gisteren was de persdag van Temptation Island 2021 waarbij RTL niet alleen de eerste beelden van Temptation Island 2021 dropte, maar ook was er de mogelijkheid de cast vragen te stellen. Monica Geuze is vanaf deze week terug met een nieuw seizoen Temptation Island 2021. Samen met Victor Verhulst presenteert ze de populaire realityshow. Maar zou ze ooit zelf mee willen doen aan het programma? “Eigenlijk is het bijna een datingprogramma geworden. Het draait écht om die connectie maken, met je partner of een ander. Je komt daar niet alleen om te testen of je wel twee weken lang trouw kunt blijven.” 

Huisje boompje Robbert
Maar dan dus de grote vraag: zou ze zélf meedoen aan zo’n show als Temptation Island 2021? Zeker nu ze net samen met liefje Robbert een huis heeft gekocht? Het antwoord dat ze aan Grazia geeft is duidelijk. “Waarom niet, ik vind het wel een bijzondere manier om je relatie op de proef te stellen. Nu is er op dit moment in mijn relatie geen sprake van twijfel of een breekpunt waarbij je denkt: óf we gaan uit elkaar óf we gaan hier voor altijd voor, dus bij ons is het niet ter sprake. Het gaat heel goed tussen ons. Mijn vriend is heel down to earth, rustig en niet van het drama. Zo veel drama als er bij Temptation Island kan zijn, zo weinig is er bij mij in huis.”

temptation island 2021

Er wordt weer een koppel eerder naar huis gestuurd in Temptation Island 2021

Temptation Island 2021 komt eraan. Het lijkt er zelfs al volgens de nieuwe juice op dat er wéér een koppel eerder naar huis wordt gestuurd! Nu moeten we wachten tot ons favoriete realityshow weer van start gaat. Maar wanneer is dat eigenlijk? Op 26 augustus 2021! Ondertussen kun je alvast de deelnemende koppels checken en zijn de vrouwelijke verleiders en mannelijke verleiders van Temptation Island 2021 al bekend.

Bron: GraziaBeeld: RTL, Tom Cornelissen