News

Meiiiiiid, wat goééééd! Er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan

Wijnen, wijnen, wijnen, want er komt een nieuw seizoen aan van de familie Meiland. Dit wordt het zesde seizoen op de buis. We volgen het leven van Martien, Erica, Maxime en de rest van de familie en aanhang weer al te graag. Dus schenk de wijn maar in, want dit wordt weer genieten. Proost!

Nieuw seizoen van de Meilandjes

We hebben afscheid moeten nemen van seizoen vijf van Chateau Meiland. Maar goed nieuws voor fans van de familie Meiland: er komt gewoon een nieuw seizoen aan. Yes! Het is nog niet bekend of de opnames al zijn begonnen of wanneer we het zesde seizoen kunnen bewonderen. Een woordvoerder van Talpa Network laat aan Shownieuws weten dat meer details op een later moment volgen. We wachten in spanning af.

Chateau Meiland

Verwachtingen seizoen zes Chateau Meiland

We kunnen wel al voorspellen wat er in het nieuwe seizoen aan bod gaan komen. Aangezien de familie laatst is verhuisd naar Noordwijk (lees hier het artikel), is de kans groot dat dat in het nieuwe seizoen een grote rol gaat spelen. Maxime woont samen met haar vriend Leroy en de twee lovebirds zijn in verwachting van een dochtertje. We zullen dus precies gaan zien hoe het de familie bevalt in Noordwijk en hoe Maxime en Leroy omgaat met de zwangerschap. Zin in!

Verhuizing Erica en Martien

Erica en Martien hebben ook hun eigen plekje gevonden in het mooie Noordwijk. Ze hebben een miljoenenvilla bemachtigd, omdat ze niet meer in de boerderij in Hengelo konden blijven. We zullen de verhuizing daarvan dus ook wel te zien krijgen in het zesde seizoen.

Liefdesleven van Erica

De verhuizing naar Noordwijk is niet het enige wat te maken heeft met strand. Gisteren werd namelijk duidelijk dat de relatie tussen Erica en haar ex (Sander van Betten) officieel is gestrand. Erica liet wel weten aan het AD dat er nog helemaal geen sprake was van een liefdesrelatie.”Zoals ik steeds heb aangegeven, waren we elkaar aan het leren kennen. Dat wil zeggen informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak”, vertelde Erica. “Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar.” Het lijkt er dus op dat we Sander niet in het volgende seizoen kunnen zien.

Lees ook:

♥ Lekker cashen: dit is het bizarre salaris van Maxime Meiland
 Wat goed: onze favoriete Martien Meiland momenten

 
Bron: GraziaBeeld: Brunopress