News

Need: Stringbody’s, de nieuwe trend van lente/zomer 2021

Oh my. Wat staat dit goeeeeed. We willen dit hebben, nu! We wisten al dat body’s heerlijk zitten, omdat ze niet kreukelen in je broek enzovoorts. Maar nu zijn de stringbody’s dus echt een ding. Het is letterlijk zoals de naam het zegt: een body die als een soort string boven je broek of rokje uitkomt. Steeds meer vrouwen dragen deze body en dit is waarom.

Stringbody’s zijn de nieuwe trend

Op social media heb je de stringbody misschien al gespot. Het hoog uitgesneden modestuk is een trend aan het worden voor de lente/zomer 2021. Wil je als een van de eerste met deze trend meegaan, dan zou je snel een stringbody moeten kopen. Als er eenmaal een nieuwe modetrend is, zullen veel vrouwen deze in korte tijd achtervolgen. 🙂

View post on Instagram
 

Het is makkelijk te stijlen

Je kan de body dragen met een hoge, wijde broek of juist met een strakke, lage broek. Het maakt niet veel uit wat je eronder draagt, aangezien het topje de eyecatcher is. Een stukje van je heupen is te zien en dat is waarom de stringbody zo sexy is. Ga je voor de tie-dye of kies je save voor de eenkleurige stringbody? Er is in ieder geval genoeg keuze.

Hieronder staan wat voorbeeldjes van stringbody’s

stringbody H&M

Geribde stringbody, H&M | € 9,99

stringbody panterprint

Stringbody, H&M | € 5,99

stringbody H&M

Geribde stringbody, H&M € 9,99

Stringbody H&M

Push-up stringbody, H&M  | € 29,99

stringbody H&M

Geribde stringbody, H&M | € 9,99

Stringbody H&M

Geribde stringbody, H&M | € 9,99

Lees ook:

★ Need: Populairste zomerjurkje van H&M in een compleet nieuwe vorm
★ Sneakerheads opgelet! 7x de tofste merksneakers onder de 100 euro

Bron: CosmopolitanBeeld: Unsplash