Need: Populairste zomerjurkje van H&M in een compleet nieuwe vorm

Fashion door Romy

Van deze jurk kregen de meeste modeliefhebbers kippenvel en een sneller kloppend hart. De knalroze zomerjurk van H&M is een populair item. Deze jurk was namelijk het best verkochte H&M-item van 2020 en was dan ook snel uitverkocht. Maar deze zomer kun je het jurkje weer shoppen, maar dan in een nieuwer model!

Summer dress van H&M in nieuwe vorm

Deze zomerjurk werd gemaakt in verschillende kleuren, waaronder ook knalroze. De loszittende jurk met mega leuke pofmouwtjes kun je aan bij iedere zomerse gelegenheid. Een feestje met je vriendinnen (als het straks weer mag) of voor een rondje lopen in het park, deze jurk is er geschikt voor.

De jurk was een populair item voor de shoppers onder ons en daarom steekt H&M de jurk in een nieuw jasje.

H&M jurkje

Wijde katoenen jurk, H&M | € 59,99

New new new

De roze jurk is iets minder heftig (qua kleur) geworden. Niet dat er iets mis is met een fel gekleurd jurkje, want wij vinden dat juist gaaf in de zomer. De vernieuwde jurk is één tint donkerder. Ook heeft de nieuwe variant twee stoere utility zakken aan de zijkant zitten. Er is ook gedacht aan een nieuwe afwerking van de jurk. Deze is iets minimaler.

Wil je de jurk bestellen? Dan hebben we goed nieuws voor je! De jurk is nog verkrijgbaar. *Gaat naar H&M en gooit de jurk in de winkelmand.*

jurk h&m

Wijde katoenen jurk, H&M | € 59,99

Je shopt de jurk hier. Ben je benieuwd naar de populaire summerdress van vorig jaar? Hieronder staan een paar voorbeeldjes.

Lees ook:

15x midi rokken die iedere fashionista in haar kast wil hebben
Shop 'till you drop: dit zijn onze fave's uit de H&M sale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door H&M (@hm)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door H&M (@hm)