Lifestyle

Check nu deze leuke bordspelletjes voor een gezellige avond

 

Na een dag vól met online lessen, is het fijn om daarna iets offline te doen. Trommel al je besties op en organiseer een spelletjesavond! Wij hebben een aantal leuke bordspellen voor je op een rij gezet en we are in it to win it 😉

Game of Thrones Catan ♥ 76,99 

Kolonisten van Catan heb je vast en zeker weleens gespeeld. Maar wist je dat er ook speciale versies van het spel zijn? Wat dacht je van deze Game of Thrones Catan? Wow! Een aanrader voor echte fans. Eén nadeel: je moet waarschijnlijk wel even sparen. De game is niet goedkoop. Maar hey, je moet er iets voor over hebben om de nieuwe Lord Commander te worden!

leuke bordspelletjes

Temptation Island ♥ 19.95

Say what?! Je favoriete programma kun je nu óók als bordspel spelen! Ideaal om alvast in de mood te komen voor het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Tijdens dit spel neem je de rol aan van verleidster. Oe la la… Wie wint Temptation Island?

leuke bordspelletjes

Pandemic ♥ 46, 34

Dit leuke spelletje lijkt verdacht veel op de situatie waarin de wereld zich op dit moment bevindt. Tijdens een potje Pandemic werk je als team samen tegen vier verschillende virussen. Je reist de hele wereld over om de dodelijke ziektes te verslaan. Redden jullie samen de mensheid? 

leuke bordspelletjes

What do you meme ♥ 35,89

Oké, dit is eigenlijk geen bordspel maar hij is té leuk om niet te noemen. Hierbij kun je jouw gevoel voor humor helemaal loslaten op de memes die je kent van Instagram. Verdien punten met de memes die je maakt. Heb je aan het einde de meeste punten gescoord? Dan ben jij de enige echte meme queen. 

leuke bordspelletjes

Escape Room ♥ 14,95

Tijdens deze intelligente lockdown zitten bezoekjes aan een Escape Room er voorlopig niet in. Boring? Nee hoor! Met dit leuke spelletje haal je een Escape Room gewoon naar jouw eigen huis. Spannend! Samen moet je binnen een uur verschillende raadsel oplossen om uiteindelijk het mysterie op te lossen. 

leuke bordspelletjes

30 Seconds ♥ 40,99

We sluiten af met een echte klassieker onder de bordspelletjes. Maar we kunnen er niets aan doen: het is gewoon een super leuk spel! 30 Seconds is een echte partygame waarin je samen met je teamgenootje als eerste de finish moet halen. Heb jij dit spel inmiddels zo veel gespeeld dat je de kaartjes inmiddels kunt dromen? Dan is een uitbreidingsset met 2400 nieuwe begrippen een aanrader! 

leuke bordspelletjes

 

Beeld: iStock.com, bol.com