News

Fan van Harry Potter? In deze nieuwe escape room moet je Voldemort verslaan

Escape rooms zijn helemaal van nu en er zijn ontzettend veel verschillende thema’s te vinden. Zo bestaat er bijvoorbeeld een escape room die in het teken staat van wijn, of een escape room voor jou en je hond. Maar, er is er nu nog een die we absoluut niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. Dé escape room voor fans van Harry Potter: Voldemort moet worden verslagen.

Deze escape room moét iedere Harry Potter-fan toch hebben uitgespeeld? Het thema is een idee van Escape House in Leuven. Op sociale media schreef het bedrijf:

“vraag jij je altijd al af hoe het zou zijn om aan Zweinstein te studeren? Om het gevecht aan te gaan met Voldemort en zijn Dooddoeners? Om Dementors te verjagen met je Patronusspreuk? Dan kan je de wereld der magie nu bij ons ervaren.”

Dit klinkt voor iedere fan als muziek in de oren, en daarom ging de aankondiging ook helemaal viral.

Harry Potter escape room

Helaas voor de fans in Nederland: de escaperoom is te vinden in België. Maar goed, dan maak je er toch gewoon een gezellig dagje – of weekendje – weg van? ;-). De escaperoom kan worden gedaan met twee tot zeven personen en jullie hebben 61 minuten de tijd om vrij te komen. Optijd buiten? Dan hebben jullie Voldemort verslagen! Een reservering kun je plaatsen via deze website (en daar vind je ook alle nodige informatie over de escape room). 

Bron: Facebook Escape House Leuven