News

Dit zijn de leukste video’s van de ‘Flip The Switch Challenge’

Het is je vast en zeker niet ontgaan, deze hype op social media: de ‘Flip The Swith Challenge’. Verschillende celebs zoals J.Lo doen hier aan mee en het is topic van de dag. De leukste ‘Flip The Switch Challenge’-video’s vind je hier.

Wat is ‘Flip The Switch Challenge’?

De challenge startte op het platform TikTok, maar wordt nu ook op Twitter, Instagram en Facebook gedeeld. Twee mensen staan voor een spiegel, één op de voorgrond, één op de achtergrond, en de persoon achterin danst en beweegt terwijl de persoon voorin de telefoon vasthoudt. Als de lichten uit gaan zijn de mensen omgedraaid en dragen ze de outfit van de ander. De persoon achterin danst nu. Ze hebben het omgedraaid. Snap je? ‘Flip The Switch’. Doordat veel mensen de challenge doen probeert iedereen zo creatief en origineel mogelijk te zijn. Dit levert hilarische beelden op. Zowel in binnen- en buiteland wordt de challenge uitgevoerd. Zelfs Matthijs van Nieuwkerk doet mee aan deze trend en neemt samen met Emma Wortelboer een video op.

Drake – Nonstop

De naam van de challenge is afgeleid van Drake’s nummer ‘Nonstop.’ De tekst gaat; “Look, I just flipped the switch (flipped, flipped) / I don’t know nobody else that’s doin’ this”. Wij zijn benieuwd hoe lang deze challenge een trend blijft. Check hieronder de leukste video’s.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: elle.com, billboard.com | Beeld: iStock