Celebs

Snelle voor het eerst in het openbaar gespot met vriendin Sterre Kunzler

Afgelopen maandag was het tijd voor de uitreiking van de Edisons 2020. Artiesten maken kans op een muziekprijs, net zoals de Grammy Awards, maar dan in Nederland. Natuurlijk geen evenement, zonder rode loper en tijdens dit moment verscheen rapper Snelle voor het eerst en public met zijn vriendin Sterre Kunzler.

Snelle en Sterre op de rode loper

Ongeveer een maand geleden gaf rapper Snelle ons het verlossende antwoord en showde zijn vriendin op Instagram. Hij is ‘smoorverliefd’ op Sterre Kunzler en liet dit weten aan de wereld door een vakantiekiekje te posten toen ze samen in Parijs waren. Cute! Inmiddels weet iedereen dus wie zijn liefje is en daarom was het tijd voor de volgende stap. Snelle nam Sterre mee naar de Edison Awards 2020, waar de oudste muziekprijs van Nederland werd uitgereikt.

Win-win-situatie

Lars Bos (dit is de echte naam van Snelle) prees zich niet alleen een gelukkig man met Sterre naast zich op de rode loper, maar ging na afloop ook nog met een Edison voor beste nieuwkomer naar huis. Benieuwd naar de looks van de tortelduifjes? Scroll dan snel verder.

snelle sterre

Beeld: Brunopress