News

Dit is de vriendin van Snelle: Sterre Kunzler

Yes finally! Het moment waarop we allemaal zaten te wachten: rapper Snelle onthulde gisteren eindelijk wie zijn vriendin is. Hij bevestigt zijn relatie door middel van een foto die hij plaatste op Instagram samen met zijn nieuwe liefje in Parijs. Fans speculeerden al over mogelijke liefde tussen de twee, maar nu is het toch echt #InstaOfficial aldus de rapper. Ben je benieuwd met wie Snelle een relatie heeft? Kijk dan snel verder. 

Sterre Kunzler is vriendin van rapper Snelle

Al een lange tijd waren fans van Snelle benieuwd met wie hij nou precies een relatie heeft. Maandenlang was het bekend dat hij een vriendin had, maar niemand wist om wie het ging. Tot nu, want de rapper plaatste namelijk een foto samen met haar tijdens een romantisch tripje in Parijs. Op Instagram postte hij de foto met de tekst: "Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle) op

#InstaOfficial

In het bericht op Instagram tagt hij zijn vriendin Sterre Kunzler. Fans reageren heel enthousiast onder de foto: 'Cute Couple', 'Awww yes' en 'Is je gegund' zijn een paar van de opmerkingen.

Over Sterre Kunzler

Over Sterre weten we nog niet zoveel. Ze woont op dit moment in Nijmegen is vierdejaars student Food & Business aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. In 2019-2020 volgde ze een economische minor in Barcelona. Hoe lang Snelle al een relatie heeft met Sterre is nog onbekend. Wel weten we dat hij het in ieder geval al een langere tijd geheim hield en het nu definitief Insta-official is. Wij zijn super blij voor de rapper en wensen ze veel geluk samen.

Voor het eerst samen in het openbaar

In februari verscheen het koppel voor het eerst samen op de rode loper en wat zagen ze er prachtig uit.

sterre kunzler vriendin snelle

Gisteren maakte Temptation Island's Yasmin haar nieuwe relatie bekend. Benieuwd wie haar vriend is? Klik dan hier.

Beeld: BrunoPress 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved