News

Zo gaat het nu tussen Temptation Island’s Rodanya en Morgan

Temptation Island 2019 leek enorm saai, of toch niet? Op het eiland zelf was de spanning ver te zoeken, maar terug in Nederland werd het pas echt drama. Demi betrapte Sydney op vreemdgaan, Laura en Roger gingen toch uit elkaar en Rodanya werd zwanger van ex Morgan. Tussen die laatste twee ging het geruime tijd niet erg goed. Benieuwd hoe het nu met Rodanya en Morgan gaat? Lees dan snel door. 

Morgan wilde niets met het kind te maken hebben

Tijdens Temptation Island 2019 leken Rodanya en Morgan hét perfecte koppel. Helaas ging het na de opnames alsnog fout: Danicio vertelde dat er tijdens dreamdate zeker wel gezoend was en dat hij en Rodanya het in Nederland ook een paar keer erg gezellig hebben gehad. Morgan was woest, terwijl Rodanya bleef ontkennen. Einde relatie. Een tijd later liet Rodanya ons ineens weten dat ze in verwachting was van een baby, maar de vader hield ze geheim. Huh? De geruchtenmolen draaide op volle toeren: was het Danicio of toch Morgan? Kort hierna vertelde Rodanya in haar vlog wie de vader van haar ongeboren kindje is: ex-vriend Morgan! Aan Grazia laat ze weten dat het begin van haar zwangerschap niet op rolletjes verliep: de vader, Morgan dus, wilde in eerste instantie niets met het kindje te maken hebben. Gelukkig is hij op die keuze teruggekomen.

Morgan en Rodanya herstellen contact na babyshower

In een vlog van Rodanya is te zien hoe haar vrienden en familie een fantastische babyshower voor haar hebben georganiseerd. Verrassend genoeg verschijnt ook Morgan op dit feest. Rodanya: “Na mijn babyshower kwam hij gelukkig weer in beeld. Hij stuurde een berichtje dat hij zich eroverheen had gezet en betrokken wilde zijn. Daar ben ik blij mee, want stress is het laatste wat je kunt gebruiken als je zwanger bent.” Morgan is dus teruggekomen op zijn keuze en wil een rol spelen in het leven van zijn kind.

View post on Instagram
 

De toekomstplannen van Morgan en Rodanya

Op de vraag of de twee ooit nog samen komen, is Rodanya’s antwoord nee. Wel blijven de twee nu goed contact houden en waren er zelfs even verhuisplannen. Rodanya: “Ik heb even overwogen om dichterbij Morgan in Arnhem te gaan wonen, maar ik blijf toch liever in Almere. Morgan weet dat hij langs kan komen wanneer hij wil. In het begin wil ik de kleine zoveel mogelijk bij me houden.”

Rodanya is eind januari uitgerekend

Het gaat dus goed tussen Morgan en Rodanya en daar zijn we blij om. Eind januari is de krullenbol uitgerekend en wat er dan allemaal gaat gebeuren, laten de twee over zich heenkomen. Rodanya: “Op een gegeven moment zullen we wel afspraken gaan maken dat hij bijvoorbeeld om de week een weekend bij Morgan kan zijn. We laten het op ons afkomen. Morgan zal het kind erkennen, wat betekent dat hij rechten en plichten als vader heeft. Hij gaat er voor de volle honderd procent voor.” 

Bron: grazia.nl | Beeld: RTL