Films & Series

Dit is wanneer Riverdale seizoen 4 op Netflix staat

We moeten het nu al een aantal maanden zonder onze favoriete serie Riverdale doen en dat terwijl we zo graag willen weten hoe het nu afloopt met Archie, Betty, Veronica en vooral Jughead (want wat is er met hem gebeurd?!). Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op Riverdale seizoen 4. Dit is namelijk wanneer het nieuwe seizoen begint op Netflix.

Riverdale seizoen 4 Netflix
Pak je aftelkalender er maar bij, want je hoeft niet lang meer te wachten op Riverdale seizoen 4. Het is namelijk al bekend gemaakt wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten op Netflix. Ja ja, ook dit seizoen hoeven we niet superlang te wachten op de afleveringen. Zit je er klaar voor? Op 10 oktober 2019 staat aflevering 1 van Riverdale seizoen 4 op Netflix. Zet dat maar in je agenda en plan maar alvast een Netflix-date met je vriendinnen. 

Watch on YouTube

Riverdale seizoen 4
In de allereerste aflevering van seizoen 4 nemen we afscheid van Luke Perry die de vader speelde van Archie. Dus zet je tissues maar vast klaar… Ook krijgen we (hopelijk) antwoord op al onze vragen. Zoals: wat is er gebeurd met Jughead? Vanaf 10 oktober komen we daar dus achter. Lees in de tussentijd hier alvast wat we weten over Riverdale seizoen 4.

via GIPHY

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: Riverdale