Food

Dit zijn de 5 meest Instagrammable pannenkoekenrestaurants van Nederland

Als je dacht dat het vandaag een saaie vrijdag was, dan heb je het mis. Het is vandaag namelijk Nationale Pannenkoekendag. Yay! Genoeg redenen dus om veel te véél pannenkoeken te eten vandaag. Maar naast het feit dat pannenkoeken super lekker zijn, zijn ze ook nog is Instaproof. Wil jij weten waar jij moet lunchen vandaag voor de lekkerste en mooiste pancakes? Wij zetten hier de 5 Instagram-waardige pannenkoeken restaurants op een rijtje. 

♥ 1. Mr. Stacks
Voor de lekkerste vegan pancakes moet je écht bij Mr. Stacks zijn. Mr. Stacks is nog maar kort geopend in Amsterdam en je kan er all day breakfast eten. Yummy! Naast de lekkerste vegan pancakes verkopen ze ook Bubble Tea. En die zijn zeker helemaal Instagram worthy samen met je pannenkoeken. Eerst even leuke foto’s maken met je BFF en dan smullen maar.

View post on Instagram
 

♥ 2. The Breakfast Club
Ben je dol op matcha? Bij The Breakfast Club verkopen ze dus overheerlijke matcha pannekoeken of buttermilkpannenkoeken met vers fruit. Maar houd je het toch liever bij normaal? Ook voor de lekkerste American pancakes kan je bij The Breakfast Club terecht. Je hoeft niet te haasten, want ze serveren ook hier all day breakfast, dus je kunt er op elk moment van de dag terecht voor een ontbijtje.

View post on Instagram
 

3. MOAK Pancakes
MOAK Pancakes is echt een aanrader. Hier kun je ontbijten, lunchen én dineren met pannenkoeken. Wat wil je nog meer?! Bij MOAK serveren ze biologische pancakes met hele verrassende combinaties. Geen oma’s pannenkoeken dus, met spek of stroop. Maar een pannenkoekje met avocado bijvoorbeeld. Of met peanutbutter of chocolate sauce.

View post on Instagram
 

♥ 4. Toast It
Red velvet pancakes?! Say what? Ja, die hebben ze bij deze leuke hotspot Toast It! Als je deze tent binnenstapt is het net of je in Amerika bent. Het interieur is helemaal into the 50’s. Met pastelkleuren, wit leren banken, té grote milkshakes en Elvis muziek op de achtergrond. Het perfecte moment om even te cheaten. Ps: ze verkopen hier pancakes met M&M’s, Oreo en Nutella. Come to mamaaaaaa ;-).

View post on Instagram
 

5. Corner Bakery
Een super populaire hotspot in de Amsterdam-Zuid is Corner Bakery. Corner Bakery is een superklein maar knus tentje met een uitgebreide menukaart. De pannenkoeken worden geserveerd met lekker veel vers fruit. Daarnaast hebben ze ook zelfgemaakte taarten en brownies die je zeker even moet proeven. 

View post on Instagram
 

Meer leuke Instagram-proof restaurants ontdekken? Klik hier.  Of wil je meer tips voor leuke Instagram plekken voor de perfecte feed? Klik dan hier.

Beeld: iStock